DR. delia angelescu

GINECOLOGIE

Delia Angelescu este medic specialist în obstetrică și ginecologie, cu o experienta solida in domeniu si cu pasiune pentru ingrijirea sanatatii femeilor. De la formarea initiala ca medic rezident pana la pozitia actuala de specialist, a acumulat cunostinte si abilitati in gestionarea sarcinilor si a afectiunilor ginecologice complexe.Cu o bază în chirurgie obstetricală și ginecologică, precum și în ecografie și alte tehnici medicale moderne, Dr. Delia Angelescu ofera îngrijire de cea mai înaltă calitate pacientelor sale. De aceea, dupa rezidentiatul din Romania, aceasta a participat la stagii internationale in Franta, acumuland o intelegere profunda a necesitatilor si preocuparilor femeilor in ceea ce priveste sanatatea lor.

DR. delia angelescu

GINECOLOGIE

Delia Angelescu este medic specialist în obstetrică și ginecologie, cu o experienta solida in domeniu si cu pasiune pentru ingrijirea sanatatii femeilor. De la formarea initiala ca medic rezident pana la pozitia actuala de specialist, a acumulat cunostinte si abilitati in gestionarea sarcinilor si a afectiunilor ginecologice complexe.

Cu o bază în chirurgie obstetricală și ginecologică, precum și în ecografie și alte tehnici medicale moderne, Dr. Delia Angelescu ofera îngrijire de cea mai înaltă calitate pacientelor sale. De aceea, dupa rezidentiatul din Romania, aceasta a participat la stagii internationale in Franta, acumuland o intelegere profunda a necesitatilor si preocuparilor femeilor in ceea ce priveste sanatatea lor.

CELE MAI CĂUTATE PROCEDURI

DR. DELIA ANGELESCU - GINECOLOGIE

error: Continut protejat.