Vitaminoterapie | Dr Delia Thiess Clinic

ALL INCLUSIVE

De la complexul de vitamine, până la Glutationă, de la antioxidanți cu efect termogenic, până la regeneratoare hepatice, de la boost de Vitamina C până la complexul de aminoacizi, de la substanțele tonice până la Zinc, de la minerale până la substanțe homeopate, acum te poți bucura rapid de beneficiile tuturor acestor substanțe care compun cel mai complex pachet VitaminGo, ALL INCLUSIVE. 

La ce contribuie ALL INCLUSSIVE: hidratare, revitalizare, sporirea nivelului de concentrare, detoxifiere hepatică și sanguină, efect antiviral și regenerator, sprijinirea sistemului cardiovascular îmbunătățirea aspectului pielii și skin glow, sprijină procesul de slăbire, reglează nivelul de zahăr din sânge, sprijină buna funcționare a sisemului nervos și reglează somnul, ajută la combaterea depresiei, sprijină recuperarea musculară după efort și contribuie la dobândirea masei musculare de calitate. 

Compoziție: 

– complex de minerale 

– complex de vitamine hidrosolubile

– doză adecvată de vitamina C 

– vitamina B12

– acid folic 

– biotină 

– complex de aminoacizi

– substanțe tonice 

– Gluthation

– Arginină 

– Magneziu 

– altele 

Ai nevoie de mai multe informații despre compoziție? Stai fără griji, înaintea procedurii ți se va explica despre fiecare substanță în parte, de către specialistul care vine la tine.

error: Continut protejat.