Vitaminoterapie | Dr Delia Thiess Clinic

AMINO POWER

AMINO POWER este pachetul dedicat sportivilor de performanță dar și persoanelor foarte active care-și doresc să construiască masă musculară de calitate. 

Este evident faptul că aminoacizii sunt vedetele acestui pachet pentru beneficiile extraordinare pe care le aduc organismului.

Aminoacizii sunt compușii care stau la baza formării proteinelor, ei fiind asemănați cu niște „cărămizi”, care contribuie la construirea „blocurilor” de proteine.

Ei sunt necesari pentru ca organismul să îndeplinească procesele vitale, cum ar fi sintetizarea hormonilor și a neurotransmițătorilor, pe lângă crearea proteinelor.

De asemenea, aminoacizii susțin vitaminele și mineralele pentru a funcționa corect și eficient, în corpul uman. Dacă aminoacizii lipsesc, sinteza proteinelor este afectată și asimilarea și utilizarea altor nutrienți vor avea de suferit.

Aminoacizii și-au câștigat astfel titlul de cei mai importanți nutrienți din corp, de mult ori fiind menționați ca „elementele care ne formează viața”. Așadar, introducerea aminoacizilor în alimentația zilnică îi oferă organismului tău materialul de care are nevoie pentru a repara mușchi, organe sau alte țesuturi.

Deseori, aminoacizii sunt consumați sub formă de supliment alimentar de cei care doresc să-și stimuleze, în mod natural, performanțele sportive și să-și îmbunătățească dispoziția.

Compoziție: 

– complex de minerale 

– complex de vitamine hidrosolubile

– complex de aminoacizi

– altele 

Ai nevoie de mai multe informații despre compoziție? Stai fără griji, înaintea procedurii ți se va explica despre fiecare substanță în parte, de către specialistul care vine la tine. 

error: Continut protejat.