Vitaminoterapie | Dr Delia Thiess Clinic

ANTIVIRAL

Odată cu scăderea temperaturilor, sistemul nostru imunitar este pus mai des la încercare.

Aportul de lichide scade brusc, iar fructele proaspete sunt mai greu de găsit.

Pachetul IMMUNITY de la VitaminGo vine în ajutor cu o formulă unică de vitamine, în special o doză  mare de vitamina C și de minerale atent selecționate și mixate. 

Corpul dumneavoastră are nevoie de o bază de lichide nu numai pentru a elimina toxinele, ci și pentru a vă menține funcționarea organelor în parametri optimi.

În timpul unei boli, organismul dumneavoastră necesită și mai multe lichide și substanțe nutritive pentru a oferi un răspuns imun și a menține un metabolism mai ridicat.

Vitamina C este un antioxidant puternic, care întărește capacitatea naturală de protecție a organismului, reduce riscul de boli cronice, ajută la scăderea hipertensiunii, stimulează producția de colagen, ajută la scăderea în greutate, poate reduce nivelul de colesterol, stimulează producția de anticorpi, combate oboseala, încetinește procesul nartural de îmbătrânire și îmbunătățește aspectul pielii.

Compoziție: 

– complex de minerale 

– doză adecvată de vitamina C  

– Zinc

– Seleniu  

– altele 

Ai nevoie de mai multe informații despre compoziție? Stai fără griji, înaintea procedurii ți se va explica despre fiecare substanță în parte, de către specialistul care vine la tine. 

error: Continut protejat.