Augmentare Vaginală cu acid hialuronic

Durata tratament

30-40 minute

Tip de anestezie

Topică și injectabilă

Durere

Absentă

Tehnică

Ac sau Canulă

Numar de tratamente

1-3 ședințe

Timp de recuperare

3-7 zile

despre terapie

Augmentarea Vaginală cu Acid Hialuronic: Redescoperă Încrederea și Confortul

Tratamentul cu acid hialuronic în zona vaginală este o opțiune inovatoare pentru femeile care doresc să își îmbunătățească aspectul și sănătatea intimă. Acest tratament poate ajuta în mai multe situații, oferind o serie de beneficii semnificative.

BENEFICII

Îmbunătățirea și Întinerirea Aspectului Exterior al Labiilor Mari

Imbunătățirea Contactului Sexual și a Orgasmului (O-Shot)

Amplificarea Punctului G (G-shot)

Procedură non invazivă

Timp de recuperare scurt

PREȚ TERAPIE

De La 400 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cum funcționează augmentarea vaginală cu acid hialuronic?
Augmentarea vaginală cu acid hialuronic implică injectarea controlată a acidului hialuronic în zona vaginală pentru a îmbunătăți aspectul, volumul și sănătatea. Acidul hialuronic atrage și reține apa, oferind hidratare și plinătate țesuturilor, ceea ce poate îmbunătăți aspectul exterior și confortul vaginal.
Cui se adresează această procedură și în ce situații poate fi utilă?
Procedura de augmentare vaginală cu acid hialuronic se adresează femeilor care doresc să își îmbunătățească aspectul și sănătatea vaginală. Aceasta poate fi utilă în cazurile de atrofie vaginală, labii mari sau mici inegale, pierdere a volumului sau ridurilor în zona intimă, scăderea plăcerii sexuale sau a confortului în timpul actului sexual.
Ce se întâmplă în timpul și după procedură?
În timpul procedurii, acidul hialuronic este injectat în zona vaginală, sub piele, cu ajutorul unor ace foarte fine. După procedură, există adesea o ușoară umflătură sau roșeață în zona tratată, dar aceste efecte sunt temporare și se vor estompa în scurt timp.
Cât timp durează rezultatele și există un timp de recuperare?

Rezultatele pot dura de la câteva luni până la un an, în funcție de metabolismul individual și de tipul de acid hialuronic utilizat. Timpul de recuperare este minim, majoritatea pacientelor revenind la activitățile normale imediat după procedură.

Terapii complementare

error: Continut protejat.