Vitaminoterapie | Dr Delia Thiess Clinic

BEAUTY BOX

Beneficiile Glutationului se extind și la menținerea pielii sănătoase și la tratarea acesteia. Acneea, uscăciunea pielii, eczemele, ridurile și iritația pot fi tratate cu doza adecvată de glutation. Utilizarea glutationului pentru piele inhibă tirozinaza, o enzimă care produce melanină. Utilizarea glutationului pe o durată lungă va duce la o piele mai strălucitoare. S-a dovedit, de asemenea, că diminuează efectele psoriazisului, îmbunătățește elasticitatea pielii și reduce ridurile.

Cele mai cunoscute beneficii ale biotinei sunt acțiunile sale asupra părului și a unghiilor. Studiile au demonstrat că biotina este eficientă în tratarea alopeciei (căderea părului) și în întărirea unghiilor fragile.
Complexul de vitamine B împreună cu boost-ul de vitamina C și acidul folic sporesc producerea de colagen, conferă fermitate și elasticitate pielii, reduc inflamația și ajută procesul de vindecare al rănilor.

Compoziție: 

– complex de minerale 

– complex de vitamine hidrosolubile 

– doză potrivită de vitamina C  

– Gluthation

– Acid folic 

– Biotină 

– altele

Ai nevoie de mai multe informații despre compoziție? Stai fără griji, înaintea procedurii ți se va explica despre fiecare substanță în parte, de către specialistul care vine la tine. 

error: Continut protejat.