Biostimulare vaginală

Durata tratament

20-30 minute

Tip de anestezie

Topică și injectabilă

Durere

Absentă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

3-4 ședințe

Timp de recuperare

3-7 zile

despre terapie

Biostimulare Vaginală: Revitalizarea Sănătății și a Vitalității Intime

Biostimularea vaginală este o tehnologie inovatoare care își propune să redescopere sănătatea și vitalitatea zonei vaginale. Prin intermediul acestui tratament, se stimulează procesele naturale de regenerare și întinerire, aducând beneficii semnificative pentru confortul și plăcerea intimă.

BENEFICII

Revitalizarea tesuturilor

Cresterea sensibilitatii

Procedură non invazivă

Îmbunătățirea aspectului

PREȚ TERAPIE

De La 350 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Pentru cine este potrivită biostimularea vaginală?

Biostimularea vaginală este potrivită pentru femeile care doresc să îmbunătățească sănătatea și confortul zonei vaginale. Este o opțiune pentru femeile care au observat pierderi ale elasticității, hidratării sau au experimentat scăderea plăcerii sexuale. Este important să discuți cu medicul tău pentru a determina dacă acest tratament este potrivit pentru nevoile tale individuale.

Cum decurge procedura de biostimulare vaginală?
În timpul procedurii, medicul va introduce substanțele biocompatibile ( sub formă de injecții) în țesuturile vaginale. Aceste substanțe stimulează fibroblastele să producă colagen și elastină, esențiale pentru sănătatea și elasticitatea țesuturilor.
Când pot observa rezultatele și cât timp durează efectele?
Rezultatele pot fi vizibile în câteva săptămâni de la procedură, dar îmbunătățirile pot continua să apară pe parcursul mai multor luni, pe măsură ce producția de colagen și elastină se îmbunătățește. Efectele pot dura de la câteva luni până la un an sau mai mult, în funcție de metabolismul individual și de tipul de substanță folosită în tratament. Este important să discuți cu medicul tău pentru a înțelege mai bine așteptările și perioada de timp personalizată pentru rezultate.

Terapii complementare

error: Continut protejat.