Facetite Bodytite Accutite Morpheus 8 inmode

BODYTITE

PROCEDURA MINIM INVAZIVĂ SIGURĂ ȘI EFICIENTĂ PENTRU CONTURUL CORPULUI

Ce este BODYTITE?

Bodytite este o procedură performantă de liposucție minim invazivă, bazată pe radiofrecvență, care îndepărtează permanent depozitele adipoase nedorite și redă elasticitatea și tonusul pielii din zonele afectate de celulită. Este soluția ideală de remodelare corporală ce oferă rezultate de lungă durată.

BodyTite actioneaza dual, realizand o procedura de lipoplastie minimum invaziva asistata de radiofrecventa, pentru eliminarea grasimii si tonifierea intensa a pielii.

Cum funcționează?

 • Se utilizează o canulă specială, care este introdusă sub piele pentru a topi țesutul adipos, în timp ce, simultan, un aplicator generează impulsuri de radiofrecvență pe suprafața pielii, pentru a tonifia și nivela pielea.
 • Astfel, se generează un proces controlat de încălzire în dermul profund și în țesutul gras, iar în urmă expunerii la o temperatura atât de ridicată, tegumentul se va contracta până la 40% în timpul procedurii, iar apoi procesul de formare de noi fibre de colagen se va amplifică în următoarele 6 luni post intervenție. În același timp, se produce și coagularea vaselor de sânge, ceea ce reduce riscul de echimoze (vânătăi) și edem (retenția de apă în țesuturi).

Ce zone se pot trata cu BODYTITE?

 • Brațe
 • Abdomen
 • Șolduri si Coapse
 • Fese
 • Genunchi
 • Picioare

Tratamentul BODYTITE oferă multe beneficii:

 • Tratament minim invaziv cu eficienta dovedita
 • Timp scăzut de recuperare
 • Distrugerea definitiva a adipocitelor
 • Rezultatele sunt superioare celor obținute doar prin liposucție, deoarece Bodytite reduce laxitatea pielii
 • Energia termică controlată precis, stimulează producția de colagen
 • Fără cicatrici & Fără durere
inmode-statie-bodytite-cu-aplicatoare-pentru-fata-si-corp-768x1152 (1)
Aplicatori pentru față
și corp,ușor de
manipulat în orice
poziție necesară
specificității
tratamentului
Echipament ergonomic,
foarte ușor de manevrat
și transportat
Ecran tactil,
intuitiv,
ce permite
intreagă gamă
de setări
specifice fiecărui
tip de tratament

De ce să alegeți BODYTITE?

TRATAMENTE CU EFICIENTĂ DOVEDITĂ

Soluție Minim - invazivă ce combină Radiofrecventa și Lipoplastia

POSIBILITĂȚI MULTIPLE DE TRATAMENT

Permite Tratamente Faciale și Corporale

VERSATILITATE ȘI EFICIENTĂ

Platformă versatilă , ușor de utilizat și manipulat în cadrul clinicii de estetică

AVANTAJE PENTRU PACIENȚI

Rezultate foarte bune și timp scăzut de recuperare după tratament

Mai multe detalii

Pentru cine este indicat tratamentul BodyTite?

BodyTite este ideal pentru persoanele care sunt aproape de greutatea lor ideală, dar care au buzunare de grăsime care nu răspund la dietă și exerciții fizice. Deasemenea este o opțiune excelentă pentru persoanele cu o laxitate ușoară până la moderată a pielii care doresc să își întindă și să își tonifice pielea.

Cum diferă BodyTite de liposucție?

BodyTite este o procedură minim invazivă care utilizează radiofrecvența pentru a lichefia celulele adipoase înainte de a fi îndepărtate. Liposucția este o procedură mai invazivă care utilizează o canulă pentru a aspira celulele adipoase. 

Cea mai importantă diferență între cele două proceduri este faptul că BodyTite strânge și tonifică pielea, în timp ce liposucția se concentrează în primul rând pe îndepărtarea grăsimii.

Ce zone ale corpului pot fi tratate cu BodyTite?

BodyTite poate fi utilizat în aproape orice zonă a corpului în care există buzunare de grăsime nedorită și laxitate ușoară până la moderată a pielii. Zonele obișnuite includ abdomenul, brațele, coapsele și șoldurile.

Este BodyTite dureros?

BodyTite se efectuează sub anestezie locală, astfel încât pacienții nu ar trebui să simtă nicio durere în timpul procedurii. Cu toate acestea, este posibil să existe un oarecare disconfort sau umflături în urma procedurii.

Cât timp durează să vedeți rezultate de la BodyTite?

Pacienții pot observa unele rezultate inițiale imediat după procedură, dar rezultatele finale pot dura câteva săptămâni sau chiar luni, pe măsură ce umflăturile se diminuează și pielea continuă să se întindă.

Care este timpul de recuperare pentru BodyTite?

Majoritatea pacienților se pot întoarce la locul de muncă și la activitățile lor normale în câteva zile de la procedură, deși exercițiile fizice intense și ridicarea de greutăți trebuie evitate timp de cel puțin două săptămâni. De asemenea, pot fi recomandate articole de compresie pentru a ajuta la reducerea umflăturii și a disconfortului.

Există efecte secundare sau riscuri asociate cu BodyTite?

Ca în cazul oricărei proceduri medicale, există unele riscuri asociate cu BodyTite, inclusiv infecții, sângerări și leziuni nervoase. Cu toate acestea, aceste riscuri sunt rare și pot fi minimizate prin alegerea unui furnizor experimentat și calificat. De asemenea, unii pacienți pot prezenta umflături temporare, vânătăi sau amorțeală în urma procedurii.

Înainte și după tratamentul cu BODYTITE

error: Continut protejat.