Cabinet dermatologie

Descoperă armonia perfectă dintre tehnologia avansată și arta estetică

Ecografie cutanata Dr Delia Thiess Clinic

În cadrul serviciilor noastre de dermatologie, ne angajăm să vă oferim cele mai eficiente și personalizate consultații și tratamente dermatologice, concepute pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii dumneavoastră. Cu o gamă variată de opțiuni, fiecare consultație și tratament este creat pentru a vă oferi rezultate vizibile și de durată.

De la consultații dermatologice pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor pielii, până la proceduri dermatologice estetice care vizează îmbunătățirea texturii și sănătății pielii, vă oferim cele mai recente și avansate tehnici și produse pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate în îngrijirea pielii.

Indiferent de natura problemei dumneavoastră dermatologice, echipa noastră de specialiști vă va oferi cele mai bune soluții și vă va ghida în fiecare etapă a procesului de îngrijire a pielii. Noi folosim exclusiv cele mai avansate tehnologii și produse de cea mai înaltă calitate pentru a ne asigura că fiecare consultație și tratament este eficient și sigur pentru pielea dumneavoastră.

Descoperiți cum puteți îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii dumneavoastră cu cele mai bune servicii dermatologice disponibile în clinica noastră de dermatologie.

Pentru mai multe informații și pentru a programa un tratament, nu ezitați să ne contactați.

Ecografie cutanata Dr Delia Thiess Clinic

Care sunt tratamentele dermatologice de care te poți bucura la DR. DELIA THIESS CLINIC?

consultatie skincare inainte si dupa

consultație skincare

În cadrul acestei experiențe, vom analiza atent starea pielii tale și vom crea un plan de tratament și o rutină de skincare adaptate nevoilor tale individuale.
De la 80 Euro
tratament dermapen inainte si dupa

Dermapen

Dermapen este un tratament minim invaziv, avand la baza procesul de microneedling care conduce la producerea de microcanale la nivelul pielii.
De la 250 Euro / ședință
tratament laser co2 inainte si dupa

laser co2

Laserul CO2 fractionat emite energie ce îndepărtează cu precizie straturile superficiale ale pielii, ceea ce determina eliminarea celulelor moarte și îmbunătățirea texturii pielii.
De la 400 Euro / ședință
Jet plasma inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

JET PLASMA

Jet Plasma este o tehnologie relativ nouă în domeniul dermatologiei estetice și al chirurgiei plastice. Bazată pe utilizarea plasmei, dispozitivul generează un arc electric care produce o mică descărcare de plasmă.
De la 250 Euro / ședință
PEELING DR DELIA THIESS CLINIC

peeling chimic

Peeling-urile chimice sunt proceduri cosmetice si dermatologice non-invazive, care implica aplicarea unor soluții chimice, cu scopul de a exfolia și indeparta straturile superficiale ale pielii si a îmbunătăți aspectul și textura acestuia.
De la 150 Euro / ședință
Dermatoscopie DR DELIA THIESS CLINIC

dermatoscopie

Dermatoscopia este o metodă de examinare non-invazivă a pielii. Medicul examinează cu atenție zonele pielii care necesită investigații suplimentare cu ajutorul dermatoscopului, un dispozitiv care folosește o lupă cu o sursă de lumină.
De la 80 Euro
excizie nevi inainte si dupa

Excizie nevi, lipoame, chisturi

Chirurgia leziunilor cutanate este o procedură minim invazivă, prin care sunt excizate leziuni de tipul nevilor pigmentari benigni (alunițe), nevi pigmentari displazici (leziuni care dermatoscopic par suspecte), sau chiar cancere cutanate.
De la 100 Euro / ședință
testare genetica trichotest

Testare genetică

Testarea genetică pentru acnee, îngrijirea pielii și tricho implică analizarea ADN-ului unei persoane pentru a identifica variațiile genetice care ar putea fi responsabile pentru probleme precum acneea, textura pielii sau căderea părului.
De la 380 Euro
Tratament melasma inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Tratament melasmă

Tratamentul melasmei, sau petelor pigmentare include produse topice, cum sunt cremele cu hidrochinonă, acid kojic, acid tranexamic, arbutin sau retinoizi. 

De la 200 Euro / ședință
LASER VASCULAR inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

laser vascular

Un laser special conceput pentru a trata diferite condiții ale vaselor de sânge. Acesta funcționează prin emiterea unei lungimi de undă de lumină care este absorbită selectiv de hemoglobină, pigmentul din sânge care transportă oxigen.
De la 200 Euro / ședință
tratament cicatrici cheloide inainte si dupa

 Injectare cortizon in cicatrici cheloide

Cicatricile cheloide sunt un tip de cicatrizare excesivă care se formează la locul unei răni vindecate. Spre deosebire de cicatricile obișnuite, ele continuă să crească chiar și după vindecarea rănii, extinzându-se în afara conturului inițial.
De la 80 Euro / ședință
ecografie cutanata

Ecografie cutanată

Ecografia cutanată, cunoscută și sub numele de dermatosonografie, este o tehnică de diagnosticare noninvazivă folosită pentru a vizualiza structurile de sub suprafața pielii.
De la 120 Euro / ședință

Biopsie punch/shave

Biopsia cutanata este o procedura medicală invazivă în cadrul căreia este recoltat un fragment tisular tegumentar ce ulterior este analizat microscopic, în vederea observarii anumitor modificari patologice.
De la 150 Euro

Examen histopatologic

Examenul histopatologic al pielii este o procedură medicală în care un fragment de piele (o biopsie) este recoltat și examinat sub microscop pentru a stabili diagnosticul de certitudine și conduita terapeutică în diferite afecțiuni cutanate.
De la 60 Euro / ședință

Subcizie cicatrici postacnee

O procedură dermatologică utilizată pentru tratarea cicatricilor atrofice, inclusiv cele post leziuni de acnee. Cicatricile atrofice apar pe piele atunci când stratul subcutanat de colagen și țesut adipos este distrus sau deteriorat.
De la 70 Euro / ședință
error: Continut protejat.