Consultație skincare

Durata tratament

15-30 minute

Tip de anestezie

-

Durere

-

Tehnică

-

Numar de tratamente

-

Timp de recuperare

-

despre Consultația skincare

consultatie skincare inainte si dupa

Bucură-te de o piele sănătoasă și strălucitoare prin intermediul consultanței skincare personalizate. În cadrul acestei experiențe, vom analiza atent starea pielii tale și vom crea un plan de tratament și o rutină de skincare adaptate nevoilor tale individuale.
In cadrul consultatiei, putem analiza tenul cu ajutorul camerei LifeViz Infinity Pro, care ne permite sa evaluam ridurile, secretia de sebum, porii, roseata, dar si petele hiperpigmentare si zonele predispuse la acestea.

Analiză Profundă a Pielii:
Începem prin a înțelege nevoile pielii tale. Medicul nostru specializat va examina textura pielii, nivelul de hidratare, problemele specifice (cum ar fi acneea, hiperpigmentarea sau sensibilitatea) și orice alte aspecte legate de sănătatea pielii. Pentru a putea examina in mod corect pielea, pacienta va trebui sa se demachieze si sa se spele cu gelul de curatare pentru fata, astfel incat tenul sa fie curat si pregatit de analiza.

Plan de Tratament Personalizat:
Pe baza analizei, vom crea un plan de tratament adaptat nevoilor tale. Acesta poate include o gamă de opțiuni, cum ar fi terapii laser, tratamente cu substanțe speciale, sau tehnologii avansate de îngrijire a pielii. Scopul este de a obține rezultate vizibile și durabile în timp.

Rutină de Skincare Zilnică:
Vom dezvolta o rutină de îngrijire a pielii care să se potrivească stilului tău de viață și nevoilor tale. De la curățarea corectă până la hidratare și protecție solară, fiecare pas va fi selectat cu grijă pentru a-ți îmbunătăți sănătatea pielii și aspectul general.

consultatie skincare inainte si dupa

BENEFICII

Personalizarea rutinei de skincare

Plan de tratament personalizat

Poate fi efectuată cu camera 3D LifeViz Inifity Pro

Analiză detaliată

PREȚ Consultație skincare

De La 80 Euro

întrebări frecvente

Cum funcționează tehnologia 3D LifeViz Infinity Pro în cadrul consultației skincare și ce informații oferă aceasta pentru analiza pielii mele?

Tehnologia LifeViz Infinity Pro utilizează imagini 3D pentru a analiza în detaliu textura pielii, ridurile, petele pigmentare, porii, nivelul de hidratare și aspectele specifice ale pielii. Aceste informații oferă o perspectivă completă asupra stării pielii, ajutând la crearea unui plan personalizat de tratament.

Cum este creat un plan de tratament personalizat și care sunt opțiunile disponibile?

Planul de tratament este creat pe baza analizei pielii tale și poate include opțiuni precum terapii laser, tratamente cu substanțe speciale sau tehnologii avansate de îngrijire a pielii, de asemenea si rutina skincare de zi si de seara si recomandarea de produse. Fiecare opțiune este aleasă în funcție de nevoile și obiectivele tale.

Cum mă poate ajuta informația obținută prin tehnologia LifeViz Infinity Pro să obțin cele mai bune rezultate în cadrul planului meu de tratament și rutinei de îngrijire a pielii?

Informațiile detaliate despre starea pielii tale permit medicului să creeze un plan de tratament și o rutină de îngrijire personalizată. Acest lucru asigură că fiecare pas este ales în funcție de nevoile tale specifice, conducând astfel la obținerea celor mai bune rezultate pentru sănătatea și aspectul pielii tale.

Cum funcționează dezvoltarea rutinei zilnice de îngrijire a pielii și ce elemente sunt incluse în aceasta?

Rutina zilnică de îngrijire a pielii este adaptată stilului tău de viață și nevoilor pielii tale. Ea poate include pași precum curățarea corectă, aplicarea produselor pentru hidratare și protecție solară, sau alte produse specifice nevoilor tale.

Terapii complementare

error: Continut protejat.