Dermapen

Durata tratament

30-45 minute

Tip de anestezie

Topică

Durere

Disconfort minim

Tehnică

Microneedling

Numar de tratamente

4-6 ședințe

Timp de recuperare

1-3 zile

despre Dermapen

tratament dermapen inainte si dupa
Dermapen este un tratament minim invaziv, avand la baza procesul de microneedling care conduce la producerea de microcanale la nivelul pielii. 
Astfel permite o penetranta mai buna a substantelor topice și stimulează regenerarea naturală a pielii prin sinteza de colagen și elastină. 
Tratamentul va conduce la estomparea cicatricilor și vergeturilor, a ridurilor fine, a petelor hiperpigmentare, dar este utilizat cu succes și în cazul căderii părului.
tratament dermapen inainte si dupa

BENEFICII

Reducerea aspectului ridurilor fine de la nivelul feței, gâtului sau decolteului

Uniformizarea culorii pielii (melasma sau alte hiperpigmentari)

Creșterea tonusului și a fermității pielii

Estomparea cicatricilor postacneice, postchirurgicale sau de altă natură

Reducerea aspectului de pori dilatati

Scade productia de sebum, amelioreaza acneea sau chisturile milia

PREȚ DERMAPEN

De La 250 Euro / ședință

întrebări frecvente

Cum se simte microneedling-ul?

Microneedling este un tratament minim invaziv, care este foarte bine tolerat, asociind durere minima in timpul procedurii și recuperare rapidă.

Senzațiile pe parcursul procedurii pot varia în funcție de nivelul de sensibilitate individuală, de zona tratată sau de adâncimea la care aceste ace au penetrat. Pacienții cu sensibilitate mai mare la durere, pot resimți un discomfort minor.

Cum arată pielea după tratament?

După procedură pielea poate fi roșie (eritematoasă) și inflamată (edemațiată), asemănătoare cu o arsură ușoară de soare. P

ot să mai apară mici echimoze (vânătăi), micropuncte de sângerare (care se închid după 10-15 minute), senzația de mâncărime sau usturime. Unele persoane pot experimenta o ușoară descuamare a pielii pe măsură ce pielea se vindecă și se regenerează.

De obicei, perioada de recuperare durează 48-72 ore.

Există vreun risc de infecție?

Infecția la nivelul zonei tratate este puțin probabilă, deoarece procedura este efectuată în condiții sterile. Trebuie respectate recomandările post procedură.

Cum funcționează Dermapen?

Dermapen implică folosirea unui dispozitiv cu capete de unică folosință ce conțin mici ace fine pentru a crea micro-canale în piele, cu adâncime variabilă în funcție de necesitatea terapeutică. Astfel, se va stimula producția de colagen și elastină, ceea ce va conduce la o piele mai fermă și mai netedă. Totodată, prin aceste microcanale vor putea penetra nutrienții la profunzimea necesară, astfel le va crește eficiența terapeutică.

Ce restricții avem după Dermapen?

  • Evitarea expunerii directe la soare sau alte surse de radiații UV minim 2 săptămâni. Din cauza inflamației generată, este necesară să aplicăm zilnic cremă cu filtru de protecție UVA și UVB (SPF 50), cu reaplicare la fiecare 2 ore.
  • Evitarea saunelor și a băilor cu aburi timp de 2 săptămâni deoarece căldura poate irita suplimentar pielea deja sensibilizată.
  • Evitarea exercițiilor solicitante în primele 7-14 zile.
  • Pentru a elimina riscul infecțiilor, evităm aplicarea machiajului în primele 24 h. 
  • Nu aplicăm substanțe iritante la nivelul feței.

Terapii complementare

error: Continut protejat.