Laser CO2

Durata tratament

30-45 minute

Tip de anestezie

Topică

Durere

Disconfort minim

Tehnică

Ablație fracționată

Numar de tratamente

3-5 ședințe

Timp de recuperare

3-14 zile

despre Laser CO2

tratament laser co2 inainte si dupa
Laserul CO2 fractionat emite energie ce îndepărtează cu precizie straturile superficiale ale pielii, ceea ce determina eliminarea celulelor moarte și îmbunătățirea texturii pielii. 
In acelasi timp, tratamentul realizeaza o stimulare termala a colagenului din derm și este astfel crescută producția de colagen și elastină, proteine esentiale pentru sustinerea structurii și elasticității pielii, precum și producerea unor zone de micro-ablație care contribuie la refacerea texturii pielii. 
Astfel este realizata o armonie ce duce la îmbunătățiri texturale care confera pielii un ton neted, uniform si luminos.
tratament laser co2 inainte si dupa

BENEFICII

Reducerea ridurilor fine și medii de la nivelul feței, gâtului și decolteului, eficient și pe ridurile periorale

Eficient în tratamentul cicatricilor: post-acneice, post-chirurgicale etc

Bleflaroplastie chirurgicala la nivelul pleoapei superioare si inferioare

Eficient în tratamentul vergeturilor

Rejuvenare completă a feței (creșterea fermității) prin stimularea formării de colagen - micsoreaza aspectul de pori dilatati și estompează semnele îmbătrânirii, fiind mult mai eficient decât oricare alt tratament similar

Reducerea aspectului petelor hiperpigmentare

PREȚ LASER CO2

De La 400 Euro / ședință

întrebări frecvente

Care sunt avantajele tratamentului cu laser CO2?

Această metodă de tratament implică un timp de recuperare scurt, cu sângerare minima sau absenta și inflamație redusă și durerea minima din timpul tratamentului. Cicatrizarea în urma procedurii este superioară altor proceduri similare.

Cine trebuie să apeleze la tratamentul cu laser CO2?

Persoanele care pot beneficia de tratamentul cu laser CO2 includ:

 • Persoanele cu semne de îmbătrânire a pielii – reduce ridurile fine și liniile de expresie, petele de vârstă, decolorarea pielii și alte semne de îmbătrânire.
 • Persoanele cu cicatrici post acnee, arsuri, intervenții chirurgicale sau accidente.

  Persoanele cu piele închisă la culoare, cu piele extrem de sensibilă sau cu anumite afecțiuni medicale, inclusiv cele care pot afecta vindecarea rănilor (persoanele care dezvoltă cicatrici cheloide), pot prezenta un risc mai mare de complicații.

 • Persoanele cu piele lăsată (laxitate crescută) sau cu pori dilatați

 • Persoanele cu anumite afecțiuni ale pielii – veruci, keratoze seboreice, anumite tipuri de nevi dermici, papiloame, angioame.

Ce rezultate obținem?

De obicei sunt necesare 2-4 săptămâni după tratament pentru a se vedea semnele vizibile ale regenerării pielii, procesul continuând să evolueze pe parcursul următoarelor 3 luni, asigurând o îmbunătăţire treptată. Deşi o singură şedinţă poate oferi un rezultat vizibil, totuşi în mod ideal, o serie de 2-4 tratamente la interval de 6-8 săptămâni sunt recomandate pentru a atinge rezultatul optim.

Ce restricții avem după tratament?

 • Evitarea expunerii directe la soare sau alte surse de radiații UV minim 2 săptămâni. Din cauza inflamației generată, este necesară să aplicăm zilnic cremă cu filtru de protecție UVA și UVB (SPF 50), cu reaplicare la fiecare 2 ore.
 • Evitarea saunelor și a băilor cu aburi timp de 2 săptămâni deoarece căldura poate irita suplimentar pielea deja sensibilizată.
 • Evitarea exercițiilor solicitante în primele 7-14 zile.
 • Pentru a elimina riscul infecțiilor, evităm aplicarea machiajului în primele 24 h. 
 • Nu aplicăm substanțe iritante la nivelul feței.
 • Vom aplica creme reepitelizante pentru a ajuta pielea să se regenereze.
 • În cazul pacienților care vor prezenta scuame post-tratament, acestea nu se vor desprinde pentru că putem conduce la o cicatrizare defectuoasă.

Terapii complementare

error: Continut protejat.