Cabinet ginecologic

Descoperă Serviciile Ginecologice Profesionale

Empower Rf DR DELIATHIESS CLINIC

În cadrul clinicii noastre ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii în domeniul ginecologiei, pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. Suntem dedicați să vă asigurăm îngrijirea medicală de cea mai înaltă calitate și să vă oferim un mediu sigur și confortabil pentru consultațiile și tratamentele dumneavoastră.

La cabinetul nostru ginecologic, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de servicii, de la consultații ginecologice de rutină și controale preventive, până la tratamente specializate și consiliere medicală în diverse probleme ginecologice. Fiecare pacientă este tratată cu respect, empatie și profesionalism, iar echipa noastră de medici ginecologi vă asigură că sunteți în mâini sigure.

Oferim consultații ginecologice personalizate și transparente, pentru a vă oferi servicii de calitate fără compromisuri. Indiferent de nevoile dumneavoastră specifice, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții și pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea și să vă simțiți confortabil în propriul corp.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o consultație, nu ezitați să ne contactați.

Empower Rf DR DELIATHIESS CLINIC

Care sunt serviciile ginecologice de care te poți bucura la DR. DELIA THIESS CLINIC?

Empower Rf DR DELIATHIESS CLINIC

empower rf

Empower RF este o platformă inovativă de rejuvenare vaginală, care contribuie la tratarea problemelor de ordin funcțional, dar și estetic ale zonei intime. Prin intermediul aplicatoarelor disponibile și a tehnologiei sinergice, aceasta oferă unele dintre cele mai inovative tratamente de ginecologie estetică, cu rezultate pe termen lung.

Consultație ginecologică

Consultația ginecologică este un moment esențial pentru monitorizarea și menținerea sănătății reproductive și generale a femeilor.  Acest serviciu medical oferă îngrijire personalizată și informații esențiale pentru prevenirea, depistarea și tratarea problemelor ginecologice. 

PRP vaginal

Tratamentul cu PRP (plasma bogată în trombocite) este o modalitate inovatoare și eficientă de a recăpăta aspectul tânăr și vitalitatea în zona intimă. Cu toții ne dorim să păstrăm frumusețea și sănătatea în timp, iar acest tratament utilizează resursele naturale ale propriului nostru corp pentru a obține acest lucru.

Augmentare vaginală cu acid hialuronic

Tratamentul cu acid hialuronic în zona vaginală este o opțiune inovatoare pentru femeile care doresc să își îmbunătățească aspectul și sănătatea intimă. Acest tratament poate ajuta în mai multe situații, oferind o serie de beneficii semnificative.

Biostimulare vaginală

Biostimularea vaginală este o tehnologie inovatoare care își propune să redescopere sănătatea și vitalitatea zonei vaginale. Prin intermediul acestui tratament, se stimulează procesele naturale de regenerare și întinerire, aducând beneficii semnificative pentru confortul și plăcerea intimă.

Chiuretaj uterin biopsic

Ecografie endovaginală

Excizie polipi cervicali

Montare/extragere dispozitiv intrauterin

Extirpare fibrom cervical

error: Continut protejat.