Consultație ginecologică

Durata tratament

30 minute

Tip de anestezie

-

Durere

-

Tehnică

-

Numar de tratamente

-

Timp de recuperare

-

despre Consultația ginecologică

Consultația ginecologică este un moment esențial pentru monitorizarea și menținerea sănătății reproductive și generale a femeilor.  Acest serviciu medical oferă îngrijire personalizată și informații esențiale pentru prevenirea, depistarea și tratarea problemelor ginecologice. 

Pe lângă examenul clinic, medicul ginecolog poate recomanda ecografia intravaginală pentru a examina mai detaliat organele reproducătoare interne. Această tehnică non-invazivă și nedureroasă permite obținerea unei imagini mai clare și mai detaliate a uterului, ovarelor și a altor structuri, ceea ce ajută la identificarea eventualelor anomalii sau afecțiuni. 

Consultația ginecologică poate include și prelevarea de probe pentru analize de laborator. Acestea pot cuprinde teste pentru infecții, screening-uri pentru boli cu transmitere sexuală și evaluarea nivelurilor hormonale. Rezultatele analizelor furnizează informații esențiale pentru diagnostic și tratament, contribuind la obținerea unei imagini complete a sănătății tale ginecologice. 

Încheind, consultația ginecologică este o oportunitate prețioasă de a-ți asigura bunăstarea și sănătatea, să primești sfaturi personalizate și să discuți cu medicul despre orice întrebări sau preocupări legate de sănătatea ta ginecologică.

BENEFICII

Monitorizarea sănătății

Consiliere personalizată

PREȚ Consultație ginecologică

De La 80 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Când ar trebui să programăm o consultație ginecologică și cu ce frecvență este recomandată?

Este recomandat să programăm o consultație ginecologică cel puțin o dată pe an sau conform indicațiilor medicului. Frecvența poate varia în funcție de vârsta, istoricul medical și factorii individuali.

Ce include o consultație ginecologică obișnuită?

O consultație ginecologică include un examen clinic al zonei genitale, evaluarea sănătății reproductive și discuții despre istoricul medical și orice probleme specifice. În funcție de nevoi, poate include și teste de screening, ecografie și prelevarea de probe pentru analize de laborator.

Când pot observa rezultatele și cât timp durează efectele?

Rezultatele pot fi vizibile în câteva săptămâni de la procedură, dar îmbunătățirile pot continua să apară pe parcursul mai multor luni, pe măsură ce producția de colagen și elastină se îmbunătățește. Efectele pot dura de la câteva luni până la un an sau mai mult, în funcție de metabolismul individual și de tipul de substanță folosită în tratament. Este important să discuți cu medicul tău pentru a înțelege mai bine așteptările și perioada de timp personalizată pentru rezultate.

Terapii complementare

error: Continut protejat.