Cabinet stomatologic

Descoperă Serviciile Stomatologice Profesionale

În cadrul clinicii noastre ne angajăm să vă oferim cele mai bune servicii stomatologice, concepute pentru a vă îmbunătăți sănătatea orală și a vă reda zâmbetul strălucitor. Ca și în cazul dentiștilor, cu o vastă experiență și un angajament profund pentru îngrijirea pacienților, suntem aici pentru a vă oferi cele mai eficiente și personalizate tratamente stomatologice.

La cabinetul nostru stomatologic, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de servicii, de la consultații de rutină și igienizări dentare, până la tratamente dentare complexe și estetice. Fiecare tratament este adaptat nevoilor și preferințelor dumneavoastră, pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate posibile.

Suntem mândri să fim o clinică stomatologică de încredere din București, cu o echipă dedicată de specialiști și tehnologii de ultimă generație pentru a vă oferi cele mai bune soluții stomatologice. Lista noastră de prețuri este transparentă și competitivă, pentru a vă oferi acces la îngrijirea stomatologică de calitate.

Indiferent de necesitățile dumneavoastră stomatologice, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii și pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet sănătos și frumos.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o consultație, nu ezitați să ne contactați.

Care sunt serviciile stomatologice de care te poți bucura la DR. DELIA THIESS CLINIC?

FATETE NO PREP DR DELIA THIESS CLINIC

FAȚETE NO-PREP

Fațetele dentare no prep (fără pregătire) reprezintă o opțiune în stomatologie pentru a corecta aspectul estetic al dinților fără a necesita slefuirea acestora înainte de aplicarea fatetelor.

Albire dinti Dr Delia Thiess Clinic

Albire Dentară

O metodă populară și sigură pentru a transforma zâmbetul tău, redând dinților tăi strălucirea și frumusețea naturală. Procedura oferă rezultate remarcabile și poate avea un impact semnificativ asupra încrederii în sine.
Profilaxie Detartraj Dr Delia Thiess Clinic

profilaxie

Profilaxia dentară reprezintă un pas esențial pentru menținerea sănătății orale și a unui zâmbet radiant. Această procedură preventivă nu doar că îți păstrează dinții curați și frumoși, ci și previne apariția problemelor dentare serioase pe termen lung.

Implanturi dentare

Implanturile dentare sunt folosite pentru înlocuirea rădăcinii unui dinte lipsă. Acestea sunt realizate de obicei din titan sau alte materiale biocompatibile și sunt inserate în osul maxilarului sau mandibulei.

gingivectomie

Gingivectomia este o procedură precisă și eficientă, folosită pentru a remodela sau a îndepărta excesul de țesut gingival. Aceasta contribuie la menținerea sănătății gingiilor și la obținerea unui zâmbet estetic, în armonie cu structura facială.

ESTHETIC DENTISTRY

Estetica dentară cuprinde o gamă largă de proceduri și tratamente dentare care sunt efectuate pentru a îmbunătăți aspectul estetic al dinților și gingiilor.

PARODONTOLOGIE

Parodontologia este arta de a-ți păstra zâmbetul strălucitor și sănătos! Este o ramură specializată a stomatologiei care se concentrează pe sănătatea gingiilor și a țesuturilor de susținere a dinților.

ENDODONȚIE

Endodonția are ca scop principal salvarea dinților naturali și prevenirea extracției lor, contribuind astfel la menținerea unei sănătăți orale optime și a unui zâmbet sănătos.

error: Continut protejat.