Profilaxie

Profilaxia dentară reprezintă un pas esențial pentru menținerea sănătății orale și a unui zâmbet radiant. Această procedură preventivă nu doar că îți păstrează dinții curați și frumoși, ci și previne apariția problemelor dentare serioase pe termen lung.

Cum Funcționează:

Profilaxia implică îndepărtarea plăcii dentare și a tartrului acumulate pe dinți și în zonele greu accesibile, prin tehnici de curățare profesionale. Această îndepărtare meticuloasă reduce riscul de carii, inflamații gingivale și alte afecțiuni orale.

Frecvența Recomandată:

Este recomandat să efectuezi profilaxia dentară la fiecare 6 luni, sau conform indicațiilor medicului stomatolog. O igienă orală corectă la domiciliu, alături de vizite regulate la dentist, asigură o sănătate orală optimă

BENEFICII

Prevenție a Cariei Dentare: Curățarea periodică îndepărtează depozitele de placa bacteriană care pot duce la formarea cariilor.

Sănătate Gingivală: Profilaxia ajută la prevenirea gingivitelor și a bolilor gingivale, menținând gingiile sănătoase.

Menținerea Dintilor Albi și Strălucitori: Îndepărtarea tartrului contribuie la menținerea strălucirii naturale a dinților.

Prevenție a Problemele Avansate: Prin identificarea precoce a eventualelor probleme, profilaxia poate preveni dezvoltarea afecțiunilor dentare grave.

error: Continut protejat.