botox

Ce este Botoxul?

Botoxul este denumirea comercială a toxinei botulinice, o substanță utilizată în scopuri medicale și estetice pentru a relaxa temporar mușchii faciali, reducând astfel apariția ridurilor și liniilor fine. Deși este frecvent asociat cu persoanele în vârstă, Botoxul poate fi folosit cu succes de persoane de toate vârstele, atât pentru scopuri estetice, cât și terapeutice. Botoxul este un tratament cosmetic eficient și sigur, cu rezultate de lungă durată, care poate fi folosit pentru a reduce apariția ridurilor și a liniilor fine, pentru a întârzia semnele îmbătrânirii și pentru a vă ajuta să vă simțiți mai încrezători în propria piele.

Cum funcționează Botoxul?

Botoxul acționează prin blocarea semnalelor nervoase către mușchii specifici, ceea ce duce la relaxarea acestora și la diminuarea liniilor fine și a ridurilor. Rezultatul este un aspect mai tânăr și mai odihnit al feței.

Botoxul oferă o serie de beneficii semnificative:

Non-invaziv: Tratamentul cu Botox nu implică incizii sau anestezie, constând doar din mici înțepături la nivelul mușchilor specifici. Nu este nevoie de perioadă de recuperare, ceea ce înseamnă că puteți reveni la activitățile zilnice imediat după tratament. 

Sigur: Botoxul a fost folosit în siguranță de mai bine de 20 de ani, atât în scopuri cosmetice, cât și terapeutice. 

Rezultate de lungă durată: Efectele Botoxului pot dura între două și șase luni, în funcție de organismul fiecărui individ.

Întrebări frecvente

Cât durează tratamentul cu BOTOX?

Efectele tratamentului cu Botox durează de obicei între 3 și 6 luni. Durata exactă a rezultatelor depinde de mai mulți factori, inclusiv genetica, mediul, îngrijirea ulterioară și metabolismul dumneavoastră.

Doare tratamentul?

Injecțiile cu Botox sunt de obicei nedureroase, dar unele persoane pot experimenta un ușor disconfort sau o senzație de înțepătură în timpul procesului de injectare.

Cine poate sa beneficieze de tratament?

Injectarea cu toxină botulinică este recomandată atât femeilor, cât și bărbaților care se confruntă cu riduri de expresie sau care doresc să prevină apariția acestora. Procedura este indicată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Ce efecte secundare are un tratament cu Botox?

Un tratament cu toxină botulinică are rareori efecte secundare. Botox-ul a fost retehnologizat, astfel încât efectele adverse să fie aproape zero. Ce sunt comune totuși sunt dureri de cap a doua zi de la injectare. Această reacție apare la 1 din 10 pacienți dar, din fericire, este o reacție trecătoare.

Tratamentul cu Botox dă dependență?

Nu, Botoxul nu dă dependență. În cazul în care nu vrei să repeți tratamentul cu Botox frunte, fața ta va reveni la aspectul său inițial, fără nicio modificare, iar ridurile care te-au determinat să faci tratamentul vor începe să reapară în decurs de 3-6 luni.

Programați o consultație

Adresa: Intrarea Valului 15-17, Sector 1, București

follow us

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

error: Continut protejat.