Chirurgie plastica

Chirurgie plastică

Descoperă armonia perfectă dintre tehnologia avansată și arta estetică

Butt lift inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic
În cadrul serviciilor noastre de chirurgie plastică, ne dedicăm să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de frumusețe și încredere în sine. Suntem specializați în furnizarea celor mai avansate și personalizate proceduri de chirurgie plastică și estetică, pentru a vă ajuta să vă transformați aspectul și să vă creșteți încrederea în sine.

La clinica noastră, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de servicii, precum rinoplastia, augmentarea sânilor, și lifting-ul facial. Fiecare pacient este tratat cu respect, confidențialitate și profesionalism, iar echipa noastră de chirurgi plasticieni vă asigură că veți primi cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Indiferent de dorințele și preocupările dumneavoastră estetice, suntem aici pentru a vă oferi consultații personalizate și pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte pentru sănătatea și aspectul dumneavoastră.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o consultație, nu ezitați să ne contactați.
Butt lift inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Care sunt serviciile de chirurgie plastică de care te poți bucura la DR. DELIA THIESS CLINIC?

BodyTite Dr Delia Thiess Clinic

bodytite

O procedură performantă de liposucție minim invazivă, care îndepărtează permanent depozitele adipoase nedorite și redă elasticitatea și tonusul pielii din zonele afectate. Este soluția ideală de remodelare ce oferă rezultate de lungă durată.
De la 400 Euro / ședință

bichectomie

Operația de bichectomie este o procedură chirurgicală estetică care constă în îndepărtarea parțială sau totală a bulelor de grăsime cunoscute sub numele de “bula lui Bichat”. 

De la 1600 Euro
Butt lift inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

butt lift

Terapia de butt lift cu acid hialuronic consta în injectarea unei cantități de acid hialuronic in fese pentru a le sculpta si a la contura.

De la 3000 Euro

Blefaroplastie

Blefaroplastia este o procedura chirurgicală care vizează îndepărtarea excesului de piele și grăsime de pe pleoape, atât de la nivelul pleoapelor superioare, cât și de la nivelul celor inferioare. 

De la 1700 Euro

implant mamar

Prin interventia de implant mamar se urmareste modificarea aspectului sanilor, in ceea ce priveste forma, volumul sau asimetria acestora. Procedura implica folosirea unui implant siliconic, care determina un aspect ferm, estetic si natural al sanilor.
De la 4800 Euro

schimbare implant

Această procedură poate fi efectuată din mai multe motive, inclusiv pentru a schimba dimensiunea, forma sau tipul implantului mamar, pentru a corecta complicații sau pentru a realiza îmbunătățiri estetice.
De la 4000 Euro

mastopexie

Operația de mastopexie, cunoscută și sub denumirea de ridicare a sânilor sau lifting mamar, este o intervenție chirurgicală care are ca scop remodelarea și ridicarea sânilor căzuți sau slăbiți. 

De la 5500 Euro

Micșorare sâni

Cunoscută și sub denumirea de reducție mamară, este o intervenție chirurgicală în care sânii mari și grei sunt redimensionați și remodelați pentru a obține o dimensiune mai mică și o formă mai proporționată față de restul corpului.
De la 5000 Euro

ginecomastie

Termenul “ginecomastie” se referă la dezvoltarea excesivă a sânilor la bărbați, care poate fi rezultatul dezechilibrului hormonal, acumulării de grăsime, creșterii excesive a țesutului glandular sau combinării acestor factori.
De la 2000 Euro

rinoplastie

Scopul principal al rinoplastiei este de a crea echilibru și armonie estetică între nas și celelalte trăsături faciale. În plus, rinoplastia poate corecta și probleme funcționale, cum ar fi dificultățile respiratorii cauzate de deviația de sept nazal. 
De la 4000 Euro

lifting facial

Operația de lifting facial, este o intervenție chirurgicală estetică care vizează reducerea semnelor de îmbătrânire facială, cum ar fi ridurile, lăsarea pielii și pierderea de fermitate în zona feței și gâtului.
De la 4500 Euro

Liposucție

Operația are ca scop eliminarea excesului de grăsime din anumite zone ale corpului, pentru a remodela și a subția silueta. Prin liposucție, se îndepărtează depozitele de grăsime nedorite, care nu pot fi eliminate prin dietă sau exerciții fizice.
De la 2600 Euro

abdominoplastie

Operația de abdominoplastie este un procedeu chirurgical prin care se îndepărtează excesul de piele și grăsime din zona abdominală, în timp ce se restabilește tonusul și forma abdomenului.
De la 4800 Euro

labioplastie

Operația de labioplastie este un procedeu chirurgical ce vizează remodelarea sau reducerea labiilor mici (labiile interioare) sau a labiilor mari (labiile exterioare) ale vulvei. 

De la 2000 Euro

otoplastie

O procedură chirurgicală destinată corectării formei, dimensiunii sau poziției urechilor. Aceasta poate fi efectuată pentru a trata urechile proeminente, în formă de aripă sau alte anomalii care pot afecta aspectul și încrederea în sine a unei persoane.

De la 1900 Euro

error: Continut protejat.