Abdominoplastie

Durata tratament

-

Tip de anestezie

-

Durere

-

Tehnică

-

Numar de tratamente

-

Timp de recuperare

-

despre abdominoplastie

Operația de abdominoplastie, este un procedeu chirurgical prin care se îndepărtează excesul de piele și grăsime din zona abdominală, în timp ce se restabilește tonusul și forma abdomenului. Efectele postoperatorii pot sa includa și întărirea muschilor abdominali sau soluționarea unor complicatii la nivelul peretelui abdominal. Procedura de abdominoplastie poate constitui o alegere perfecta atunci cand apare un exces de piele cazuta la nivel abdominal sau cand acesta este ieșit în afara, numindu-se în termeni obișnuiți “burta”.

BENEFICII

Eliminarea excesului de piele și grăsime din zona abdominală, care poate apărea în urma pierderii masive în greutate sau a sarcinii.

Corectarea diastazei musculare abdominale, care apare atunci când mușchii abdominali se separă și devin slăbiți.

Recâștigarea încrederii și a stimei de sine, prin obținerea unui aspect corporal mai plăcut și mai satisfăcător.

Restaurarea tonusului și formei abdomenului, în special în cazurile de slăbire și învechire.

Îmbunătățirea aspectului estetic general al abdomenului, contribuind la o siluetă mai tonifiată și mai conturată.

Îmbunătățirea confortului fizic, deoarece eliminarea excesului de piele poate rezolva disconfortul sau iritațiile cauzate de pliurile excesive de piele.

PREȚ abdominoplastie

De La 4800 Euro

întrebări frecvente

Ce este abdominoplastia și cum funcționează?

Abdominoplastia este o intervenție chirurgicală care implică îndepărtarea excesului de piele și grăsime din zona abdominală și strângerea mușchilor abdominali. Aceasta ajută la obținerea unui abdomen mai plat și mai tonifiat.

Cine este un candidat potrivit pentru abdominoplastie?

Candidații potriviți pentru abdominoplastie sunt persoanele care au exces de piele și grăsime în zona abdominală, care nu pot fi eliminate prin dietă și exerciții fizice. De asemenea, aceștia trebuie să fie în stare generală de sănătate bună și să aibă așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele operației.

Cum decurge procesul de recuperare după abdominoplastie?

Recuperarea după abdominoplastie poate dura câteva săptămâni. În primele zile, pot exista umflături, echimoze și disconfort, care pot fi gestionate cu ajutorul medicamentelor prescrise de chirurg. Este important să se respecte instrucțiunile postoperatorii referitoare la igiena, activitățile fizice și utilizarea corsetului compresiv.

Există cicatrici vizibile după abdominoplastie?

Da, abdominoplastia implică realizarea unei incizii care va rezulta într-o cicatrice. Chirurgul se străduiește să plaseze incizia într-o zonă care poate fi ascunsă în mod obișnuit sub lenjerie intimă sau costume de baie. Cu trecerea timpului, cicatricea va avea tendința de a se estompa, dar este important să urmezi instrucțiunile postoperatorii pentru a ajuta la vindecarea corectă a acesteia.

Cât de durabile sunt rezultatele abdominoplastiei?

Rezultatele abdominoplastiei pot fi durabile, în special dacă se menține o greutate stabilă și un stil de viață sănătos. Cu toate acestea, îmbătrânirea naturală și schimbările în greutate pot afecta aspectul abdominal în timp. Este recomandat să discuți cu chirurgul tău despre modalitățile de menținere a rezultatului.

Terapii complementare

error: Continut protejat.