Ginecomastie

Durata tratament

-

Tip de anestezie

-

Durere

-

Tehnică

-

Numar de tratamente

-

Timp de recuperare

-

despre Ginecomastie

Operația de ginecomastie este o intervenție chirurgicală care vizează reducerea excesului de țesut mamar la bărbați. Termenul “ginecomastie” se referă la dezvoltarea excesivă a sânilor la bărbați, care poate fi rezultatul dezechilibrului hormonal, acumulării de grăsime, creșterii excesive a țesutului glandular sau combinării acestor factori. Operația de ginecomastie poate fi efectuată în cazurile în care ginecomastia provoacă disconfort fizic, dificultăți emoționale sau afectează în mod semnificativ stima de sine a pacienților. Scopul intervenției este de a reduce dimensiunea sânilor masculini și de a le oferi o formă mai plată și mai masculină.

BENEFICII

Reducerea dimensiunii și a volumului sânilor masculini excesivi.

Îmbunătățirea aspectului estetic al pieptului, ceea ce poate crește încrederea și stima de sine.

Îmbunătățirea echilibrului și proporției corporale.

Restaurarea formei și conturului masculin al pieptului.

Eliminarea disconfortului fizic, cum ar fi durerea, sensibilitatea sau iritația la nivelul sânilor.

Facilitarea participării la activități sportive: Permite pacienților să se simtă mai confortabil în activitățile de zi cu zi și în activitățile fizice.

PREȚ Ginecomastie

De La 2000 Euro

întrebări frecvente

Cine este un candidat potrivit pentru operația de ginecomastie?

Candidații potriviți pentru operația de ginecomastie sunt bărbații care prezintă ginecomastie stabilă, care au încercat alte opțiuni non-chirurgicale fără succes și care sunt în stare generală bună.

Cum se desfășoară procedura de ginecomastie?

Procedura de ginecomastie implică excizia chirurgicală a excesului de țesut glandular și grăsime sau liposucția în zona pieptului. În unele cazuri, poate fi necesară și eliminarea excesului de piele. Operația se realizează sub anestezie generală sau locală, în funcție de complexitatea cazului.

Care sunt riscurile și complicațiile asociate cu operația de ginecomastie?

Ca orice intervenție chirurgicală, operația de ginecomastie implică anumite riscuri și complicații, cum ar fi sângerarea, infecția, reacții adverse la anestezie, cicatrizarea anormală, pierderea temporară sau permanentă a sensibilității în zona operată. Este important să discuți cu chirurgul tău despre aceste aspecte înainte de operație.

Care este timpul de recuperare după operația de ginecomastie?

Timpul de recuperare variază în funcție de complexitatea intervenției și de fiecare pacient în parte. În general, pacienții pot reveni la activitățile ușoare în câteva zile și pot relua treptat activitățile normale în următoarele săptămâni. Se recomandă evitarea exercițiilor fizice intense și purtarea unei comprese de compresie speciale în perioada de recuperare.

Cum vor arăta sânii după operația de ginecomastie?

Scopul operației de ginecomastie este de a obține un aspect mai plat, mai masculin și mai proporționat al sânilor masculini. Aspectul final va depinde de complexitatea cazului și de anatomia inițială a pacientului. Chirurgul tău va discuta cu tine așteptările și rezultatele posibile în funcție de situația ta specifică.

Terapii complementare

error: Continut protejat.