Implant mamar

Durata tratament

-

Tip de anestezie

-

Durere

-

Tehnică

-

Numar de tratamente

-

Timp de recuperare

-

despre Implantul mamar

Prin interventia de implant mamar se urmareste modificarea aspectului sanilor, in ceea ce priveste forma, volumul sau asimetria acestora. Procedura implica folosirea unui implant siliconic, care determina un aspect ferm, estetic si natural al sanilor. In functie de preferintele si nevoile pacientei, se pot efectua interventii chirurgicale la nivelul sanilor in scopul imbunatatirii aspectului fizic sau reconstruirea sanilor dupa diferite interventii chirurgicale la acest nivel. De asemenea, prin interventiile cu implant mamar se poate ajusta si imbunatati forma sanilor inegali in urma unor interventii chirurgicale sau se poate creste dimensiunea sanilor dupa nastere sau alaptare.

BENEFICII

Mărirea și îmbunătățirea formei sânilor: Implantul mamar poate oferi o mărire a sânilor, ajutând la obținerea unei proporții mai armonioase cu restul corpului. De asemenea, poate îmbunătăți forma sânilor, corectând asimetriile sau deficiențele congenitale.

Reconstrucția sânilor după mastectomie: Implanturile mamare sunt utilizate în reconstrucția sânilor pentru femeile care au suferit mastectomii în urma tratamentului pentru cancerul de sân. Această procedură poate contribui la restabilirea aspectului și formei sânilor, ajutând la redobândirea încrederii și a stimei de sine.

Rezultate de lungă durată: Implanturile mamare moderne sunt concepute pentru a oferi rezultate de lungă durată. Deși pot fi necesare ajustări ulterioare pe măsură ce trece timpul, implanturile mamare pot oferi o îmbunătățire semnificativă a aspectului sânilor.

Creșterea încrederii în sine și îmbunătățirea imaginii corporale: Mulți oameni aleg această intervenție pentru a-și îmbunătăți încrederea în sine și pentru a se simți mai confortabil cu propria lor imagine corporală. Un aspect fizic pe care îl consideră inestetic sau nesatisfăcător poate fi corectat prin implantul mamar, contribuind astfel la o stare emoțională și psihologică mai bună.

Flexibilitate în personalizare: Implanturile mamare vin în diferite dimensiuni, forme și profile, permițând chirurgului și pacientului să aleagă opțiunea cea mai potrivită pentru nevoile individuale. Astfel, implantul mamar oferă o soluție personalizată, adaptată dorințelor și așteptărilor pacientului.

Opțiuni personalizate: Există o varietate de dimensiuni, forme și texturi de implanturi mamare disponibile, permițând pacientului și chirurgului să personalizeze procedura în funcție de preferințe și obiective individuale.

PREȚ Implant mamar

De La 4800 Euro

întrebări frecvente

Cât de sigură este operația de implant mamar?

Operația de implant mamar este considerată în general sigură, dar toate intervențiile chirurgicale implică anumite riscuri. Este important să consulți un chirurg plastician calificat pentru a evalua riscurile și avantajele specifice în cazul tău.

Ce tip de implant mamar este cel mai potrivit pentru mine?

Există diferite tipuri de implanturi mamare, inclusiv implanturi saline și implanturi de silicon. Chirurgul plastician te va evalua și îți va recomanda opțiunile potrivite în funcție de anatomia ta, obiectivele tale și preferințele personale.

Cum se desfășoară procesul de recuperare după operația de implant mamar?

Procesul de recuperare poate varia în funcție de fiecare pacient și de tipul intervenției. De obicei, se recomandă repaus, evitarea activităților fizice intense și purtarea unui sutien special timp de câteva săptămâni. Chirurgul tău va furniza instrucțiuni detaliate și sfaturi pentru o recuperare eficientă.

Există riscul ca implanturile să se rupă sau să se deterioreze?

În timp, implanturile pot prezenta diverse complicații, cum ar fi ruperea sau deteriorarea. Cu toate acestea, implanturile moderne sunt concepute să fie durabile. Este important să te supui controlului regulat și să efectuezi examene medicale periodice pentru a monitoriza starea implanturilor și a interveni la timp în cazul unor probleme.

Cum afectează implanturile mamar alăptarea sau screeningul cancerului de sân?

Implanturile mamare pot afecta procesul de alăptare, în special în cazul implanturilor amplasate sub mușchiul pectoral. În ceea ce privește screeningul cancerului de sân, implanturile pot interfera cu imagistica mamografică și pot necesita tehnici suplimentare, cum ar fi imagistica cu rezonanță magnetică (IRM) sau ultrasunetele.

Care sunt riscurile și complicațiile asociate cu operația de implant mamar?

Riscurile și complicațiile pot include infecții, sângerări, cicatrizare excesivă, durere, modificări de sensibilitate, probleme estetice, formarea de cicatrici anormale și necesitatea intervențiilor ulterioare. Discutarea acestor aspecte cu chirurgul tău te va ajuta să înțelegi mai bine riscurile implicate.

Terapii complementare

error: Continut protejat.