Labioplastie

Durata tratament

-

Tip de anestezie

-

Durere

-

Tehnică

-

Numar de tratamente

-

Timp de recuperare

-

despre Labioplastie

Operația de labioplastie, cunoscută și sub denumirea de labioplastie vaginală sau nimfoplastie, este un procedeu chirurgical ce vizează remodelarea sau reducerea labiilor mici (labiile interioare) sau a labiilor mari (labiile exterioare) ale vulvei. Aceasta poate fi realizată pentru motive estetice sau pentru a corecta disconfortul fizic sau psihologic asociat cu dimensiunile sau formele neregulate ale labiilor.

BENEFICII

Corectarea aspectului inestetic: Operația de labioplastie poate rezolva disconfortul sau nemulțumirea asociată cu dimensiunile sau formele neregulate ale labiilor, contribuind la obținerea unui aspect mai estetic și mai armonios al zonei genitale externe.

Reducerea disconfortului fizic: Unele femei pot experimenta disconfort sau iritații în timpul activităților fizice sau în timpul contactului sexual din cauza labiilor prea mari sau prea proeminente. Prin reducerea dimensiunilor labiilor, operația de labioplastie poate ajuta la ameliorarea acestor simptome.

Procedură sigură: Labioplastia este considerată o procedură sigură.

Restaurarea funcționalității: În cazul în care labiile mari interferează cu activitățile zilnice sau cu activitatea sexuală, labioplastia poate restabili funcționalitatea și confortul în aceste domenii.

Îmbunătățirea încrederii în sine și a stimei de sine: Pentru multe femei, aspectul vulvei are un impact semnificativ asupra încrederii și stimei de sine. Prin corectarea aspectului labiilor, operația de labioplastie poate contribui la îmbunătățirea încrederii în sine și a confortului în propriul corp.

Rezultate de lungă durată: Rezultatele operației de labioplastie sunt, în general, permanente. Cu toate acestea, procesul de îmbătrânire naturală și modificările în greutate pot influența aspectul vulvei în timp.

PREȚ Labioplastie

De La 2000 Euro

întrebări frecvente

Ce este labioplastia și cum se realizează?

Labioplastia este o intervenție chirurgicală care vizează remodelarea sau reducerea labiilor mici sau mari ale vulvei. Procedura implică realizarea de incizii chirurgicale pentru a ajusta dimensiunile și forma labiilor.

Cine este candidat potrivit pentru labioplastie?

Candidații potențiali pentru labioplastie sunt femeile care prezintă disconfort fizic sau emoțional asociat cu dimensiunile sau formele neregulate ale labiilor. Este important să discuți cu un chirurg plastician pentru a determina dacă această intervenție chirurgicală este potrivită pentru tine.

Care sunt principalele motive pentru care femeile optează pentru labioplastie?

Principalele motive pentru care femeile aleg labioplastia includ disconfortul fizic cauzat de labiile mari sau prea proeminente, disconfortul în timpul activităților fizice sau al contactului sexual, dorința de a obține un aspect mai estetic și mai armonios al vulvei și îmbunătățirea încrederii și stimei de sine.

Cum este perioada de recuperare după labioplastie?

Perioada de recuperare după labioplastie poate varia de la persoană la persoană, dar de obicei este necesară o perioadă de repaus și evitarea activităților fizice intense timp de câteva săptămâni. Este posibil să apară umflături, echimoze și disconfort în primele zile, dar acestea se vor estompa treptat. Este important să urmezi instrucțiunile postoperatorii ale chirurgului tău pentru a asigura o recuperare cât mai rapidă și mai sigură.

Există riscuri sau complicații asociate cu labioplastia?

Ca orice intervenție chirurgicală, labioplastia implică anumite riscuri și complicații. Acestea pot include infecție, sângerare excesivă, cicatrizare inestetică, scăderea sau modificarea sensibilității în zona operată și asimetrii rezultate. Este important să discuți despre aceste riscuri și complicații cu chirurgul tău și să iei măsuri pentru a minimiza aceste riscuri.

Terapii complementare

error: Continut protejat.