Lifting facial

Durata tratament

-

Tip de anestezie

-

Durere

-

Tehnică

-

Numar de tratamente

-

Timp de recuperare

-

despre Lifting facial

Operația de lifting facial, este o intervenție chirurgicală estetică care vizează reducerea semnelor de îmbătrânire facială, cum ar fi ridurile, lăsarea pielii și pierderea de fermitate în zona feței și gâtului. Scopul principal al liftingului facial este de a îmbunătăți aspectul general al feței și de a oferi un aspect mai tânăr și mai proaspăt. Procedura de lifting facial implică în mod obișnuit următoarele aspecte:

– Ridicarea și întinderea pielii: Se face o incizie în jurul urechii și/sau în scalp, astfel încât chirurgul să poată accesa și ridica pielea și țesuturile subiacente. Pielea este apoi redrapată și întinsă într-o poziție mai tânără și mai fermă.

– Reconturarea feței: Pe lângă ridicarea pielii, liftingul facial poate implica și ajustarea sau reconturarea țesuturilor și grăsimilor subiacente pentru a obține o formă mai plină și mai tânără a feței.

– Corectarea mușchilor: Dacă este necesar, chirurgul poate reanima sau repara mușchii feței pentru a oferi un aspect mai ferm și mai tânăr.

BENEFICII

Reducerea aspectului îmbătrânit și a semnelor de îmbătrânire, cum ar fi ridurile și lăsarea pielii.

Îmbunătățirea conturului și a formei feței.

Îmbunătățirea încrederii și stimei de sine.

Ridicarea și întărirea zonelor laxe ale feței și gâtului.

Restaurarea fermității și elasticității pielii.

Rezultate pe termen lung, cu efecte vizibile care pot dura câțiva ani, în funcție de îngrijirea și procesul natural de îmbătrânire.

PREȚ Lifting facial

De La 4500 Euro

întrebări frecvente

Cine este un candidat potrivit pentru operația de lifting facial?

Candidații potriviți pentru liftingul facial sunt persoanele care prezintă semne evidente de îmbătrânire facială, cum ar fi lăsarea pielii, apariția ridurilor și pierderea de fermitate în zona feței și gâtului. Este important ca aceste persoane să fie în stare generală bună de sănătate și să aibă așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele operației.

Cum se desfășoară procedura de lifting facial?

Procedura de lifting facial implică în general realizarea de incizii în jurul urechii și/sau în scalp pentru a permite accesul chirurgului la țesuturile faciale. Pielea este ridicată și redrapată, țesuturile subiacente sunt reconturate, iar excesul de piele este îndepărtat. Uneori, se poate realiza și o liposucție a grăsimilor nedorite din zona feței și gâtului. Procedura se efectuează sub anestezie generală sau locală cu sedare, în funcție de preferințele pacientului și de recomandările chirurgului.

Care sunt riscurile și complicațiile asociate cu liftingul facial?

Ca orice intervenție chirurgicală, liftingul facial implică anumite riscuri și complicații, cum ar fi sângerarea, infecția, reacțiile adverse la anestezie, cicatrizarea anormală, pierderea temporară sau permanentă a sensibilității în anumite zone, asimetria facială sau necesitatea de a realiza corecții suplimentare. Este important să discuți cu chirurgul tău aceste aspecte și să iei în considerare toate informațiile înainte de a lua o decizie.

Care este timpul de recuperare după liftingul facial?

Timpul de recuperare variază în funcție de complexitatea procedurii și de fiecare pacient în parte. În primele zile după operație, se pot simți umflături și echimoze, iar durerea și disconfortul pot fi controlate cu medicamente prescrise. Se recomandă odihna și evitarea efortului fizic intens pentru câteva săptămâni. În general, pacienții revin la activitățile normale după câteva săptămâni, iar rezultatele finale se pot observa pe măsură ce umflăturile și echimozele dispar treptat.

Cât de durabile sunt rezultatele liftingului facial?

Rezultatele liftingului facial pot fi durabile, iar aspectul îmbunătățit al feței poate dura ani de zile. Cu toate acestea, procesul natural de îmbătrânire nu poate fi oprit complet. Este important să ai așteptări realiste și să discuți cu chirurgul tău despre modalitățile de menținere a rezultatelor pe termen lung, cum ar fi un stil de viață sănătos și utilizarea de produse de îngrijire a pielii adecvate.

Terapii complementare

error: Continut protejat.