Liposucție

Durata tratament

-

Tip de anestezie

-

Durere

-

Tehnică

-

Numar de tratamente

-

Timp de recuperare

-

despre Liposucție

Operația de liposucție este un procedeu chirurgical care are ca scop eliminarea excesului de grăsime din anumite zone ale corpului, pentru a remodela și a subția silueta. Prin liposucție, se îndepărtează depozitele de grăsime nedorite, care nu pot fi eliminate prin dietă sau exerciții fizice. Operația de liposucție poate fi efectuată pe diferite zone ale corpului cum ar fi abdomenul, coapsele, fesele, brațele, șoldurile, spatele sau zona gâtului și bărbiei.

BENEFICII

Creșterea încrederii și stimei de sine.

Recuperare relativ rapidă și revenire la activitățile normale în câteva zile până la câteva săptămâni, în funcție de zona tratată și de complexitatea procedurii.

Motivație pentru un stil de viață sănătos

Îmbunătățirea conturului corporal și a proporțiilor estetice.

Rezultate vizibile și imediate, care se pot îmbunătăți pe măsură ce umflarea scade.

Reducerea depozitelor de grăsime nedorite și remodelarea siluetei.

PREȚ Liposucție

De La 2600 Euro

întrebări frecvente

Cine este un candidat potrivit pentru liposucție?

Candidații potriviți pentru liposucție sunt persoanele care au depozite de grăsime nedorite în anumite zone ale corpului, dar care au o greutate corporală relativ stabilă și o stare generală de sănătate bună. Liposucția nu este o metodă de slăbire sau de tratare a obezității.

Cum se desfășoară operația de liposucție?

Operația de liposucție implică realizarea unor incizii mici în zona tratată, prin care se introduce o canulă subțire. Această canulă este conectată la un dispozitiv de aspirație, care extrage grăsimea în exces. Mișcările precise ale canulei permit modelarea și conturarea zonei respective.

Care sunt riscurile și complicațiile asociate cu liposucția?

Ca orice intervenție chirurgicală, liposucția implică riscuri și complicații, cum ar fi sângerarea, infecția, reacțiile adverse la anestezie, formarea de cicatrici inestetice, modificări ale sensibilității pielii și asimetrii. Este esențial să discuți cu chirurgul tău despre aceste riscuri și complicații înainte de a lua o decizie.

Care este timpul de recuperare după liposucție?

Timpul de recuperare variază în funcție de extinderea și de zona tratată. În primele zile după intervenție, pot apărea umflături, echimoze și disconfort, care pot fi gestionate cu medicamente prescrise. Pacienții sunt adesea capabili să revină la activitățile normale în câteva zile până la câteva săptămâni, dar este important să eviți activitățile fizice intense pentru o perioadă recomandată.

Cât de durabile sunt rezultatele liposucției?

Rezultatele liposucției sunt în general permanente, deoarece celulele grase eliminate nu se reînnoiesc. Cu toate acestea, menținerea rezultatelor depinde de adoptarea unui stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate.

Terapii complementare

error: Continut protejat.