Mastopexie

Durata tratament

-

Tip de anestezie

-

Durere

-

Tehnică

-

Numar de tratamente

-

Timp de recuperare

-

despre Mastopexie

Operația de mastopexie, cunoscută și sub denumirea de ridicare a sânilor sau lifting mamar, este o intervenție chirurgicală care are ca scop remodelarea și ridicarea sânilor căzuți sau slăbiți. Această procedură este efectuată pentru a obține un aspect mai tânăr, mai ferm și mai ridicat al sânilor. Operația de mastopexie implică eliminarea excesului de piele, remodelarea și strângerea tesuturilor mamare, repoziționarea sfarcurilor și ajustarea și remodelarea areolelor. În unele cazuri, poate fi necesară și utilizarea unui implant mamar pentru a obține rezultatele dorite.

BENEFICII

Ridicarea și remodelarea sânilor: Mastopexia îndepărtează excesul de piele și țesut mamelonar și rearanjează țesuturile existente pentru a obține o poziție mai ridicată și mai fermă a sânilor. Aceasta poate aduce un aspect mai tânăr și mai estetic plăcut.

Îmbunătățirea încrederii și stimei de sine: Pentru multe persoane, sânii căzuți sau slăbiți pot afecta încrederea și stima de sine. Prin ridicarea sânilor, mastopexia poate contribui la îmbunătățirea imaginii corporale și a încrederii în sine, permițând pacientului să se simtă mai bine în propria piele.

Păstrarea unui aspect natural: Mastopexia poate fi realizată astfel încât sânii să fie ridicați și remodelați într-un mod care să mențină un aspect natural și armonios cu forma corpului pacientului. Chirurgul plastician va lua în considerare anatomia și dorințele individuale pentru a obține rezultatele dorite, dar și pentru a menține un aspect natural al sânilor.

Restaurarea formei și simetriei: Dacă sânii au căzut sau au devenit asimetrici din diverse motive precum îmbătrânirea, schimbările de greutate sau alăptarea, mastopexia poate ajuta la restaurarea formei și simetriei sânilor. Aceasta poate îmbunătăți proporțiile și aspectul general al sânilor.

Corectarea disconfortului fizic: Sânii căzuți sau slăbiți pot provoca disconfort fizic, cum ar fi dureri de spate și iritații sub sân. Prin eliminarea excesului de piele și ridicarea sânilor, mastopexia poate reduce aceste inconveniente și poate aduce un confort sporit.

Revenire la aspectul preexistent al sânilor după sarcină și alăptare: După sarcină și alăptare, sânii pot suferi schimbări semnificative, inclusiv cădere și pierdere de volum. Mastopexia poate ajuta la restaurarea aspectului și formei sânilor, oferind o revenire la aspectul preexistent și îmbunătățind încrederea femeilor în corpul lor.

PREȚ Mastopexie

De La 5500 Euro

întrebări frecvente

Ce este mastopexia?

Mastopexia este o procedură chirurgicală care vizează ridicarea și remodelarea sânilor căzuți sau slăbiți pentru a le reda un aspect mai tânăr și mai ferm.

Cine este candidat potrivit pentru mastopexie?

Candidații potriviți pentru mastoplexie sunt persoanele care prezintă sâni căzuți sau slăbiți din diverse motive, cum ar fi îmbătrânirea, schimbările de greutate, alăptarea sau gravitația.

Cum se desfășoară procedura de mastopexie?

Procedura de mastopexie implică îndepărtarea excesului de piele, rearanjarea și strângerea țesuturilor mamare, și adesea ajustarea poziției sfarcurilor. Chirurgul plastician va crea incizii strategice și va remodela sânii pentru a obține rezultatele dorite.

Care sunt riscurile și complicațiile asociate cu mastopexia?

Ca orice intervenție chirurgicală, mastopexia implică anumite riscuri și complicații potențiale, cum ar fi infecții, sângerări, reacții adverse la anestezie, cicatrizare anormală sau modificări temporare sau permanente ale sensibilității sânilor. Discutarea acestor riscuri cu chirurgul tău este esențială înainte de a lua o decizie.

Care este timpul de recuperare după mastopexie?

Timpul de recuperare variază în funcție de complexitatea procedurii și de fiecare pacient în parte. În general, pacienții trebuie să se aștepte la o perioadă de recuperare de câteva săptămâni, în care se recomandă evitarea activităților fizice intense și purtarea unui sutien de susținere special. Chirurgul tău va oferi instrucțiuni specifice pentru o recuperare optimă.

Cât de mult timp durează rezultatele mastopexiei?

Rezultatele mastopexiei pot fi pe termen lung, însă procesul de îmbătrânire naturală și alți factori pot influența aspectul sânilor în timp. În general, mastopexia oferă o îmbunătățire semnificativă a aspectului sânilor, dar este important să ai așteptări realiste și să discuți cu chirurgul tău despre opțiunile de întreținere și de menținere a rezultatelor pe termen lung.

Terapii complementare

error: Continut protejat.