Micșorare sâni

Durata tratament

-

Tip de anestezie

-

Durere

-

Tehnică

-

Numar de tratamente

-

Timp de recuperare

-

despre Micșorarea sânilor

Cunoscută și sub denumirea de reducție mamară, este o intervenție chirurgicală în care sânii mari și grei sunt redimensionați și remodelați pentru a obține o dimensiune mai mică și o formă mai proporționată față de restul corpului. Această procedură este efectuată pentru a remedia disconfortul fizic și psihologic asociat sânilor mari și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacientelor. Operația de micșorare a sânilor implică îndepărtarea excesului de țesut mamar, a pielii și a grăsimii în exces, astfel încât sânii să fie redimensionați și reconturați. Chirurgul plastician va crea incizii strategice în jurul sânilor, iar apoi va rearanja țesuturile și va ajusta poziția sfarcurilor pentru a obține un aspect mai estetic și mai proporționat. În unele cazuri, se poate realiza și o reducere a areolelor (zona pigmentată din jurul sfarcurilor).

BENEFICII

Reducerea disconfortului fizic: Sânii mari și grei pot provoca dureri de spate, dureri de gât și iritații sub sân. Micșorarea sânilor poate elimina sau ameliora aceste probleme și poate aduce un confort sporit în activitățile zilnice.

Creșterea mobilității: Sânii mari pot limita mișcarea și activitatea fizică. Micșorarea sânilor poate contribui la creșterea mobilității și a libertății de mișcare.

Îmbunătățirea aspectului estetic: Micșorarea sânilor poate aduce o armonie estetică între sâni și restul corpului, oferind un aspect mai proporționat și mai plăcut.

Îmbunătățirea posturii: Sânii mari pot afecta postura și pot duce la o poziție incorectă a spatelui. Prin micșorarea sânilor, se poate îmbunătăți alinierea și postura corpului.

Reducerea complexelor și îmbunătățirea încrederii în sine: Pentru multe femei, sânii mari pot provoca complexe și pot afecta încrederea în sine., ceea ce poate îmbunătăți încrederea și stima de sine.

Facilitarea participării la activități sportive: Prin micșorarea sânilor, se poate obține o dimensiune și o formă mai bine proporționată care poate permite o viață mai activă.

PREȚ Micșorare sâni

De La 5000 Euro

întrebări frecvente

Cum îți dai seama că ești o pacientă potrivită pentru operația de micșorare a sânilor?

Candidatele potrivite pentru micșorarea sânilor sunt persoanele care au sâni mari, grei și căzuți, care le provoacă disconfort fizic și psihologic. Este important ca pacienta să fie sănătoasă și să aibă așteptări realiste în legătură cu rezultatele operației.

Cum se desfășoară procedura de micșorare a sânilor?

Procedura de micșorare a sânilor implică îndepărtarea excesului de țesut mamar, a pielii și a grăsimii în exces. Chirurgul plastician va crea incizii strategice, va rearanja și remodela țesuturile mamare, va ajusta poziția sfarcurilor și, în unele cazuri, va reduce dimensiunea areolelor. Operația se realizează sub anestezie generală.

Ce riscuri și complicații implică operația de micșorare a sânilor?

Ca orice intervenție chirurgicală, micșorarea sânilor implică anumite riscuri și complicații, cum ar fi sângerarea, infecția, reacțiile adverse la anestezie, cicatrizarea anormală, pierderea sensibilității sfarcurilor sau a sânilor, asimetria sânilor sau dificultăți în alăptare. Este important să discuți aceste aspecte cu chirurgul tău înainte de operație.

Care este timpul de recuperare după micșorarea sânilor?

Timpul de recuperare variază în funcție de complexitatea procedurii și de fiecare pacient în parte. În general, pacienții pot reveni la activitățile ușoare după aproximativ o săptămână și pot relua treptat activitățile normale în următoarele săptămâni. Se recomandă evitarea activităților fizice intense și purtarea unui sutien de susținere special în perioada de recuperare.

Cum vor arăta sânii după operația de micșorare?

După operația de micșorare a sânilor, sânii vor fi mai mici, mai proporționați și mai ridicați. Chirurgul plastician va lucra pentru a obține rezultatele dorite și pentru a menține un aspect natural al sânilor. Este important să ai așteptări realiste și să discuți în detaliu cu chirurgul tău despre aspectul pe care îl dorești.

Terapii complementare

error: Continut protejat.