Schimbare implant

Durata tratament

-

Tip de anestezie

-

Durere

-

Tehnică

-

Numar de tratamente

-

Timp de recuperare

-

despre Schimbarea implantului

Operația de schimbare a implantului mamar este o intervenție chirurgicală prin care se înlocuiesc implanturile mamare existente cu unele noi. Această procedură poate fi efectuată din mai multe motive, inclusiv pentru a schimba dimensiunea, forma sau tipul implantului mamar, pentru a corecta complicații sau pentru a realiza îmbunătățiri estetice.

BENEFICII

Îmbunătățirea aspectului și formei sânilor: Prin schimbarea implantului mamar, se poate obține o îmbunătățire a aspectului și formei sânilor. Aceasta poate include mărirea, micșorarea sau corectarea asimetriilor și defectelor pentru a atinge un rezultat estetic mai plin, mai proporțional și mai satisfăcător.

Îmbunătățirea confortului și simetriei: Schimbarea implantului mamar poate rezolva disconfortul asociat implanturilor vechi, precum și problemele de simetrie și asimetrie. Alegerea unui implant nou și ajustarea corectă pot aduce confort și armonie la nivelul sânilor.

Îmbunătățirea încrederii și a stimei de sine: Pentru mulți pacienți, schimbarea implantului mamar poate aduce o îmbunătățire semnificativă a încrederii și a stimei de sine. Obținerea unor sâni care corespund dorințelor și așteptărilor individuale poate contribui la o imagine corporală pozitivă și la o bunăstare emoțională.

Personalizarea dimensiunii și formei: Operația de schimbare a implantului mamar oferă o oportunitate de a alege dimensiunea, forma și proiectarea implantului în funcție de preferințele și dorințele individuale. Astfel, se poate obține un rezultat personalizat adaptat la cerințele specifice ale pacientei.

Corectarea complicațiilor sau problemelor anterioare: Unele femei pot experimenta complicații legate de implanturile mamare existente, cum ar fi ruperea implantului, contractura capsulară (formarea unei capsule fibroase în jurul implantului) sau deplasarea implantului. Operația de schimbare a implantului mamar poate corecta aceste probleme și poate oferi rezultate îmbunătățite.

PREȚ Schimbare implant

De La 4000 Euro

întrebări frecvente

De ce ar trebui să consider o operație de schimbare a implantului mamar?

Există mai multe motive pentru care cineva ar putea considera o schimbare a implantului mamar, cum ar fi dorința de a îmbunătăți aspectul și forma sânilor, de a corecta complicații sau probleme anterioare, sau de a actualiza dimensiunea sau tipul implantului. Motivațiile pot varia în funcție de nevoile și obiectivele individuale.

Cât de des ar trebui să schimb implanturile mamare?

Nu există o regulă fixă pentru înlocuirea implanturilor mamare. Cu toate acestea, implanturile moderne sunt concepute să fie durabile si sa reziste mai mulți ani. În general, se recomandă o evaluare periodică a implanturilor și consultarea cu chirurgul plastician pentru a determina momentul optim pentru schimbarea acestora, în funcție de starea și preferințele individuale.

Ce tip de implant mamar ar trebui să aleg pentru operația de schimbare?

Alegerea tipului de implant mamar depinde de preferințele personale, anatomia ta și consultul cu chirurgul plastician. Există opțiuni, cum ar fi implanturile saline și cele de silicon, fiecare având avantaje și considerații specifice. Chirurgul tău îți poate oferi recomandări și informații suplimentare pentru a-ți ajuta să iei o decizie informată.

Cum se desfășoară procesul de recuperare după operația de schimbare a implantului mamar?

Recuperarea după o operație de schimbare a implantului mamar poate varia în funcție de fiecare pacient și de complexitatea intervenției. De obicei, se recomandă odihnă, evitarea efortului fizic intens, purtarea unui sutien de susținere și urmarea instrucțiunilor postoperatorii ale chirurgului tău. Chirurgul tău îți va oferi informații detaliate și recomandări specifice pentru o recuperare eficientă.

Există riscuri și complicații asociate cu operația de schimbare a implantului mamar?

Ca orice intervenție chirurgicală, operația de schimbare a implantului mamar implică riscuri și complicații potențiale, cum ar fi infecții, sângerări, cicatrizare excesivă, durere, modificări de sensibilitate sau probleme estetice. Discutarea acestor riscuri și complicații cu chirurgul tău înainte de intervenție este esențială pentru a înțelege și a evalua beneficiile și riscurile asociate.

Terapii complementare

error: Continut protejat.