Dimply chin
(celulita barbă / bărbie hiperactivă)

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre terapie

Procedura de tratament a bărbiei cu aspect “dimpled” sau “dimples” implică injectarea de Botox în mușchiul mentalis, responsabil pentru apariția micilor adâncituri sau cute pe bărbie. Această problemă estetică poate fi cauzată de excesul de grăsime, pielea lăsată sau hiperactivitatea acestui mușchi și poate fi influențată de mai mulți factori. Deși unii consideră acest aspect al bărbiei atractiv, dând un profil facial unic, unele persoane își doresc o bărbie mai netedă.

BENEFICII

Simplu și rapid: injectările sunt relativ nedureroase și necesită puțin timp de recuperare.

Procedură minim invazivă: este o procedură non-chirurgicală, ceea ce înseamnă un timp de recuperare mai scurt și mai puține riscuri comparativ cu procedurile chirurgicale.

Netezirea pielii: Injectările cu Botox ajută la netezirea pielii de pe bărbie, oferind o textură a pielii mai uniformă.

Reducerea apariției ridurilor: Ca un efect secundar al injectărilor cu Botox, mușchii din zona bărbiei se relaxează, ceea ce duce la o reducere a ridurilor.

Restabilirea simetriei faciale: Acest tratament este conceput pentru a reduce neregularitățile și pentru a restabili simetria facială, oferind un contur mai tânăr și mai neted al bărbiei.

întrebări frecvente

Cât durează tratamentul?

Efectele tratamentului cu Botox durează de obicei între 3 și 6 luni. Durata exactă a rezultatelor depinde de mai mulți factori, inclusiv genetica, mediul, îngrijirea ulterioară și metabolismul dumneavoastră.

Este dureros tratamentul?

Injectarea cu Botox e de obicei nedureroasă, dar unele persoane pot experimenta un ușor disconfort sau o senzație de înțepătură în timpul procesului de injectare.

Terapii complementare

Programați o consultație

Adresa: Intrarea Valului 15-17, Sector 1, București

follow us

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

error: Continut protejat.