Disclaimer

BEAUTYQUE MED S.R.L. se angajează să mențină acest site actualizat și cu informații corecte. Dacă, totuși, întâmpini ceva incorect sau depășit, am aprecia dacă ne-ai putea informa. Te rugăm să indici unde anume pe site ai citit informațiile. Vom analiza acest lucru cât mai curând posibil. Te rugăm să trimiți răspunsul tău prin e-mail la: office@deliathiess.com.

Nu suntem răspunzători pentru pierderile rezultate din inexactități sau din informații ncomplete și nici pentru pierderile rezultate din probleme cauzate sau inerente diseminării informațiilor prin internet, cum ar fi perturbările sau întreruperile. Când folosim formulare web, ne străduim să limităm numărul de câmpuri obligatorii la minimum. Pentru orice pierdere suferită ca urmare a utilizării datelor, sfaturilor sau ideilor furnizate de sau în numele BEAUTYQUE MED S.R.L. prin intermediul acestui site, BEAUTYQUE MED S.R.L. nu își asumă nicio răspundere.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin %s sau terților care au plasat conținutul ei înșiși sau de la care %s a obținut o licență de utilizator.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web aparțin BEAUTYQUE MED S.R.L..

Copierea, distribuirea și orice altă utilizare a acestor materiale este permisă fără permisiunea scrisă a BEAUTYQUE MED S.R.L..

Dacă ai întrebări sau probleme cu accesibilitatea site-ului, te rugăm să nu eziți să ne contactezi.

error: Continut protejat.