Empower Rf DR DELIATHIESS CLINIC
Platformă inovativă de rejuvenare vaginală pentru sănătatea și bunăstarea femeilor

Ce este EMPOWER RF?

Empower RF este o platformă inovativă de rejuvenare vaginală, care contribuie la tratarea problemelor de ordin funcțional, dar și estetic ale zonei intime. Prin intermediul aplicatoarelor disponibile și a tehnologiei sinergice, aceasta oferă unele dintre cele mai inovative tratamente de ginecologie estetică, cu rezultate pe termen lung.

Cum funcționează?

CE TEHNOLOGII FOLOSESTE EMPOWER RF?

 1. Stimularea musculară ELECTRICA intravaginala(EMS)
 2. Radiofrecventa bipolara (RF)

Empower RF folosește radiofrecvența fracționată pentru a încălzi țesutul conjunctiv din zona vaginală. Scopul procesului este acela de a stimula formarea de colagen și elastină la nivel celular. Acest aspect contribuie la realizarea unui țesut mai elastic și mai suplu; aduce un beneficiu important vezicii urinare prin întărirea mușchilor pelvieni. Procedurile oferite de Empower RF sporesc stima de sine, sunt noninvazive și nu atrag perioadă de recuperare. Tratamentele sunt blânde și nedureroase.

Empower Rf DR DELIATHIESS CLINIC

Avantajele tratamentului Empower RF

 • Ameliorează vezica urinară hiperactivă;
 • Îmbunătățește lubrifierea vaginală;
 • Atenuează durerea din timpul actului sexual;
 • Tonifiază mușchii vaginali și abdominali;
 • Echilibrează PH-ul vaginal;
 • Îmbunătățește aspectul labial;
 • Îmbunătățește circulația zonei genitale;
 • Reduce lichenul scleros postmenopauză, infecțiile urinare cronice sau infecțiile vaginale.

Este sigur tratamentul Empower RF?

Tehnologia utilizată de dispozitivul EMPOWER RF este 100% sigură, fără riscuri și cu o probabilitate extrem de scăzută a efectelor secundare. Dezvoltat și bazat pe ani de teste clinice și studii medicale.

empowerrf (1)

Aplicatori ușor de
manipulat în orice
poziție necesară
specificității
tratamentului

Echipament ergonomic,
foarte ușor de manevrat
și transportat
Ecran tactil,
intuitiv,
ce permite
intreagă gamă
de setări
specifice fiecărui
tip de tratament

De ce să alegeți EMPOWER RF?

TRATAMENTE CU EFICIENTĂ DOVEDITĂ

Rejuvenare vaginală, incontinență urinară, labioplastie

POSIBILITĂȚI MULTIPLE DE TRATAMENT

Permite Tratamente Corporale pe Numeroase Zone

VERSATILITATE ȘI EFICIENTĂ

Platforma versatilă, ușor de utilizat și manipulat în cadrul clinicii.

AVANTAJE PENTRU PACIENȚI

Rezultate foarte bune și timp scăzut de recuperare după tratament

Mai multe detalii

Avantajele tehnice ale platformei Empower RF
 • Utilizează energiile complementare;
 • Stimulează electric muscular intravaginal (EMS);
 • Folosește radiofrecvența bipolară (RF) pentru încălzire volumetrică profundă;
 • Aplică microneedling-ul fracționat;
 • Are acțiune de electrocoagulare.
Aplicatoare Empower RF necesare în procedurile de rejuvenare vaginală

Un important avantaj al platformei Empower RF este că se pot atașa aplicatoarele Morpheus8V și vTone.

Datorită acestora, tratamentele se pot realiza personalizat, adaptate particularităților oricărei paciente.

vTone, dispozitiv de rejuvenare vaginală cu stimulare electrică

Oferă mușchilor podelei pelviene stimulare electrică intravaginală și reabilitare neuromusculară. Dispozitivul se folosește intravaginal și nu produce durere. vTone emite impulsuri blânde care se propagă în pereții vaginali. Tehnologia tratează eficient atrofia vaginală, precum și alte disfuncții ale planșeului pelvian.

Frecvența ședințelor de tratament cu vTone: necesită un număr de până la 6 ședințe, repetate la 1 – 3 săptămâni, în funcție de cazul clinic al fiecărui pacient. Timpul mai lung al unei ședințe poate reduce numărul total al acestora, însă depinde de toleranța pacientului și de răspunsul la procedură al țesuturilor. Tratamentul se încheie atunci când rezultatele sunt satisfăcătoare pentru pacient și reflectă indicațiile medicului.

Morpheus8V, dispozitiv de rejuvenare vaginală cu radiofrecvență fracționată

Eficientizează zona intimă printr-o gamă largă de soluții estetice, chiar și în cazuri clinice mai complexe. Acest dispozitiv este dovedit clinic și are o matrice formată din 24 de micro-ace subțiri, acoperite cu aur, care acționează la o adâncime de 1 până la 3 mm. Morpheus8V asigură remodelarea submucoasei intravaginale și are triplă acțiune de electrocoagulare. Rezultatul final are un efect similar cu cel obținut în urma unei intervenții chirurgicale, deși procedura este noninvazivă.

De altfel, aceeași tehnologie este inclusă în tratamentele Morpheus8, care oferă rezultate eficiente și de lungă durată la nivel facial și corporal.

FormaV este piesa inovatoare pe care o utilizăm pentru tratarea laxitatii vaginale, 

Laxitatea vaginală și atrofia sunt cauzate în principal de înaintarea în vârstă și de nașterea vaginală, care duc la pierderea de forță și flexibilitate în peretele vaginal. 

FormaV oferă îngrijire feminină de ultimă generație în scop terapeutic pentru tratarea disfuncțiilor sexuale și urinare.

Frecvența ședințelor de tratament cu Morpheus8V: numărul de ședințe depinde de complexitatea cazului clinic și de toleranța pacientului. Acestea se repetă la 3 – 6 săptămâni. Se recomandă programarea unei consultații de monitorizare a evoluției tratamentului la 2 – 3 zile după fiecare sesiune. Tratamentul se încheie atunci când rezultatele sunt optime pentru pacient și conform indicațiilor medicului.

Ce este EMPOWER RF by InMode?

EmpowerRF de la InMode este cea mai avansată platformă multifuncțională care oferă terapii excelente pentru bunăstarea femeilor. Acest sistem versatil  furnizează reeducare neuromusculară pentru mușchii slabi ai planșeului pelvin, ameliorarea incontinenței urinare de stres, de urgență și mixtă, precum și a durerii, îmbunătățirea circulației sanguine, vizează țesutul adipos subdermal și întărește mușchii abdominali.

Cum funcționează EMPOWER RF by InMode?

EMPOWER RF utilizează energie radiofrecvență pentru a încălzi țesuturile din zona vaginală, determinând producerea de colagen și elastină. Acest proces face ca țesuturile să devină mai ferme și tonifiate, iar astfel se poate îmbunătăți aspectul și funcționalitatea zonei genitale feminine.

VTone este o tehnologie blândă, certificată de FDA, proiectată pentru a oferi stimulare electrică a mușchilor intravaginali (EMS) și reeducare neuromusculară pentru a reabilita mușchii slabi ai planșeului pelvin și pentru a aborda incontinența urinară de stres, incontinența urinară de urgență și incontinența urinară mixtă.

FORMA V

FormaV este un dispozitiv confortabil care furnizează încălzire volumetrică uniformă pentru tratamentul țesuturilor cu control în timp real al temperaturii.

Morpheus8V este un tratament minim invaziv conceput pentru coagularea fracționată a țesutului subcutanat. 

Cine poate beneficia de tratamentul EMPOWER RF by InMode?

Tratamentul EMPOWER RF este recomandat pentru femeile care doresc să îmbunătățească aspectul și funcționalitatea zonei genitale feminine.

Care sunt riscurile și efectele secundare ale tratamentului EMPOWER RF by InMode?

Rareori, tratamentul EMPOWER RF poate determina ușoare roșeață și umflare în zona tratată, dar aceste efecte secundare sunt de scurtă durată și se remediază singure.

Care sunt avantajele tratamentului EMPOWER RF by InMode?

Printre avantajele tratamentului EMPOWER RF by InMode se numără faptul că este nedureros, nu necesită timp de recuperare și are un timp scurt de efectuare.

error: Continut protejat.