Gingivectomie

Gingivectomia este o procedură stomatologică precisă și eficientă, folosită pentru a remodela sau a îndepărta excesul de țesut gingival. Aceasta contribuie la menținerea sănătății gingiilor și la obținerea unui zâmbet estetic, în armonie cu structura facială.

Cum Funcționează:

În timpul unei gingivectomii, medicul stomatolog îndepărtează cu grijă porțiuni de țesut gingival excesiv sau modifică conturul gingiilor pentru a asigura un aspect mai proporționat și sănătos. Procedura este realizată sub anestezie locală pentru confortul pacientului.

Beneficii ale Gingivectomiei:

– Sănătate Gingivală:Îndepărtarea excesului de gingii previne acumularea de plăci bacteriene și infecțiile gingivale.

– Estetică Îmbunătățită:Gingivectomia poate corecta gingiile vizibile excesiv, oferind un aspect mai simetric și un zâmbet armonios.

– Prevenirea Complicațiilor:Eliminarea gingiilor excesive poate preveni afecțiuni cum ar fi inflamațiile gingivale sau formarea pungilor periodontale.

Recuperare Rapidă:

După procedură, pacientul poate experimenta o ușoară umflătură sau sensibilitate, dar aceste simptome se estompează în scurt timp. Recuperarea este de obicei rapidă și majoritatea pacienților se pot întoarce la activitățile obișnuite. 

Programați o consultație

Adresa: Intrarea Valului 15-17, Sector 1, București

follow us

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

error: Continut protejat.