KERALASE - ultima tehnologie laser lutronic
lasemd si KeraFactorMD® Topical Growth Factors

Ce este KERALASE?

KeraLase™ este un tratament avansat care folosește ultima tehnologie laser Lutronic LaseMD și KeraFactorMD® Topical Growth Factors pentru a încuraja creșterea unui păr mai puternic, mai gros, mai sănătos și mai bogat.
KeraFactorMD® Topical Growth Factors – Formula foarte concentrată care furnizează o explozie stimulatoare de proteine și factori de creștere pe scalpul tău, rezultând într-un păr mai sănătos și mai bogat.
KeraLase stimulează potențialul de creștere și de revitalizare a parului și scalpului tău prin crearea unor micro-canale cu ajutorul laserului LaseMD Ultra, crescând semnificativ absorbția serului inovativ KeraFactorMD de 5 până la 7 ori mai mult.
KERALASE | tratament impotriva caderii parului | DR DELIA THIESS CLINIC
KERALASE | tratament impotriva caderii parului | DR DELIA THIESS CLINIC

Cui i se adresează KERALASE?

KeraLase™ este ideal pentru pacienții cu alopecie androgenetică, efluviu telogen (căderea reversibilă a parului) sau diferite probleme ale scalpului. Indiferent dacă vă confruntați cu subțierea părului, pierderea părului după naștere, problemele de păr induse de stres sau un dezechilibru tiroidian gestionat de medic, KeraLase poate fi soluția pentru un păr mai bogat și sănătos.

După cât timp se pot vedea rezultate?

Majoritatea pacienților observă îmbunătățiri semnificative după primele 2-3 tratamente. Îmbunătățirile vor continua în următoarele 6-9 luni după finalizarea tratamentului de șase ședințe.
 

Beneficiile tratamentului cu KERALASE

Lutronic LaseMD stimulează microvasculatura scalpului pentru a completa acțiunea KeraFactor®

Folosește un ser topical revoluționar

Terapie rapida, aproape lipsita de durere, cu un timp minim de recuperare

Reîmprospătează și revitalizează scalpul pentru un păr mai sănătos

Calitatea părului îmbunătățită

Înainte și după tratamentul cu KERALASE

error: Continut protejat.