LASE MD

Sistemul ideal de livrare cosmeceutica

Ce este LUTRONIC LaseMD?

LASE MD – un sistem revoluționar de cosmeceutică ce utilizează aparatul laser Thulium pentru a oferi tratamente de înaltă performanță pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii.

Cum funcționează?

Tehnologie Thulium Avansată: LASE MD se distinge prin utilizarea tehnologiei laser Thulium, care permite tratamente non-invazive și cu rezultate excelente pentru multiple aspecte ale pielii.

Piele Radianta și Sănătoasa: Fie că sunteți în căutarea unui ten mai luminos, a diminuării ridurilor fine, a cicatricilor post acneice sau  a petelor pigmentare, LASE MD aduce o rezolvare personalizată pentru fiecare nevoie a pielii dumneavoastră.

Tehnologie cu Precizie și Siguranță: Aparatul laser Thulium LASEMD livrează energie laser cu o precizie excepțională, asigurând rezultate eficiente și minimizând riscul de efecte adverse.

LASE MD de la Lutronic cu tehnologia sa laser Thulium aduce o serie de beneficii semnificative pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii. De la reducerea semnelor de îmbătrânire până la tratarea afecțiunilor pigmentare, acest aparat oferă soluții personalizate și rezultate notabile într-o manieră sigură și eficientă.

LaseMD | Dr Delia Thiess Clinic
LASE MD DR DELIA THIESS CLINIC

Tratamentul LASE MD oferă multe beneficii, incluzând:

  • Rejuvenare Facială Eficientă: LASE MD utilizează tehnologia laser Thulium pentru a stimula producția de colagen în stratul superficial al pielii. Acest lucru duce la o îmbunătățire semnificativă a texturii pielii, estomparea liniilor fine și a ridurilor și un aspect general mai tânăr și mai luminos.
  • Tratamentul Leziunilor Pigmentare: Aparatul laser Thulium al LASE MD poate trata cu succes petele pigmentare, melasma și alte probleme legate de hiperpigmentare. Energia laser targetează depozitele de melanină, ajutând la uniformizarea tonului pielii.
  • Reducerea Porilor și a Acneei: LASE MD poate reduce dimensiunea porilor dilatați și poate contribui la diminuarea aspectului cicatricilor post-acnee. Energia laser ajută la regenerarea țesuturilor și la curățarea porilor.
  • Fără Timp de Recuperare Lung: Tratamentele cu LASE MD sunt non-invazive, astfel că nu necesită un timp semnificativ de recuperare. Acest lucru permite pacienților să se întoarcă rapid la activitățile normale.
  • Rezultate Vizibile și Durabile: Odată cu progresul sesiunilor de tratament, veți observa îmbunătățiri semnificative ale aspectului pielii dumneavoastră. Rezultatele durează în timp, contribuind la obținerea unei stări generale a pielii mai sănătoase și mai strălucitoare.
  • Personalizare a Tratamentului: Fie că aveți nevoie de îmbunătățire a texturii pielii, reducerea semnelor de îmbătrânire sau tratarea afecțiunilor pigmentare, tratamentele LASE MD pot fi adaptate nevoilor individuale ale pielii dumneavoastră.
  • Siguranță și Precizie: Tehnologia laser Thulium din cadrul LASE MD asigură o livrare precisă a energiei laser către țintele dorite, minimizând riscul de afectare a țesuturilor sănătoase.
  • Consultanță Profesională: Înainte de a începe tratamentul, veți beneficia de o consultanță cu medicul dermatolog, care va crea un plan personalizat în funcție de nevoile și obiectivele dumneavoastră.
  • Tehnologie de Vârf: Lutronic este o companie cunoscută pentru inovațiile sale în estetica medicală, iar LASE MD reprezintă un exemplu al tehnologiei de vârf, oferind soluții estetice superioare.
lasemd_station-509x1030

Aplicator ușor de
manipulat în orice
poziție necesară
specificității
tratamentului

Brat ergonomic pentru functionalitate extinsa

Spatiu insertie cosmeceutice

Sistem integrat de siguranta

Design modern si elegant

Ce putem trata cu LaseMD?

REDUCEREA RIDURILOR

ANTI AGEING

LUMINOZITATEA TENULUI

ALBIREA PIELII

KERATOZA ACTINICA

MELASMA

LENTIGO

PETE PIGMENTARE

PIERDEREA PARULUI

REINTINERIREA GATULUI

lasemd_station-509x1030

Aplicator ușor de
manipulat în orice
poziție necesară
specificității
tratamentului

Brat ergonomic pentru functionalitate extinsa

Spatiu insertie cosmeceutice

Sistem integrat de siguranta

Design modern si elegant

Ce putem trata cu LaseMD?

LUMINOZITATEA TENULUI

REDUCEREA RIDURILOR

REINTINERIREA GATULUI

PETE PIGMENTARE

PIERDEREA PARULUI

KERATOZA ACTINICA

ALBIREA PIELII

ANTI AGEING

MELASMA

LENTIGO

Mai multe detalii

Ce este LASE MD și cum funcționează?

LASE MD este un sistem de cosmeceutică ce utilizează tehnologia laser Thulium pentru a îmbunătăți aspectul pielii. Energia laser stimulează producția de colagen și adresează diverse probleme estetice.

Care sunt principalele probleme ale pielii pe care le poate trata LASE MD?

LASE MD poate trata probleme precum îmbătrânirea pielii, riduri fine, leziuni pigmentare, pori dilatați, cicatrici post-acnee și leziuni vasculare.

Cum se simte procedura? Este dureroasă?

Procedura LASE MD este în general bine tolerată și majoritatea pacienților simt doar o senzație ușoară de căldură sau înțepătură. Disconfortul este minim și adesea pot fi aplicate tehnici de răcire pentru a-l reduce.

Cât durează o sesiune de tratament cu LASE MD?

Durata unei sesiuni de tratament cu LASE MD poate varia în funcție de zona tratată și de complexitatea afecțiunii. De obicei, durează între 20 și 60 de minute.

Câte sesiuni sunt necesare pentru a vedea rezultatele?

Numărul de sesiuni necesare poate varia, dar de obicei sunt recomandate 4 sesiuni pentru a obține rezultate semnificative. Specialistul va putea oferi o estimare mai precisă în funcție de evaluarea dumneavoastră.

Există un timp de recuperare după procedură?

Majoritatea procedurilor LASE MD nu necesită un timp semnificativ de recuperare. Poate exista o ușoară roșeață sau umflături temporare, dar acestea se rezolvă de obicei în câteva zile.

Când pot vedea rezultatele și cât de durabile sunt acestea?

Primele rezultate pot fi vizibile după primele sesiuni, iar îmbunătățiri semnificative vor fi observate pe măsură ce tratamentul progresează. Rezultatele pot dura luni sau chiar ani, în funcție de tipul de tratament și de îngrijirea ulterioară a pielii.

Este LASE MD potrivit pentru toate tipurile de piele?

Tehnologia LASE MD este potrivită pentru o gamă variată de tipuri de piele. Specialistul va evalua starea pielii dumneavoastră pentru a determina eligibilitatea.

Există riscuri sau efecte secundare asociate cu LASE MD?

Efectele secundare sunt rare și de obicei minore, cum ar fi roșeață sau umflături temporare. Riscurile sunt minime în mâinile unui specialist experimentat.

Cum pot programa o consultație sau o sesiune de tratament cu LASE MD?

Pentru a programa o consultație sau o sesiune de tratament cu LASE MD, puteți lua legătura cu clinica noastră prin telefon sau online.

Înainte și după tratamentul cu LASE MD

LASE MD inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic
error: Continut protejat.