LASER eCO2 - DR. DELIA THIESS CLINIC
ECO2 BANNER DR DELIA THIESS CLINIC
LASER ECO2 - Inovație în Estetica Medicală

Ce este LASER ECO2?

Laserul ECO2 introduce o inovație remarcabilă în lumea esteticii medicale prin tehnologia CONTROLLED CHAOS (CCT). Acest algoritm pseudo-aleatoriu dirijează microundele laser într-un model pseudo-aleatoriu controlat, menținând o distanță maximă între razele secvențiale. Acest lucru permite o acoperire uniformă și precisă a zonei tratate.

Tehnologia CONTROLLED CHAOS (CCT) asigură o expunere controlată la microundele laser, ceea ce permite stimularea regenerării țesuturilor. Rezultatele sunt remarcabile și pot persista în timp.

Fie că vă interesează îmbunătățirea texturii pielii, reducerea ridurilor fine sau tratarea cicatricilor post-acnee, Laserul ECO2 poate fi adaptat nevoilor unice ale pielii dumneavoastră.

Cum funcționează?

Tehnologia CONTROLLED CHAOS (CCT): Acesta este nucleul tehnologic al Laserului ECO2. Aparatul utilizează un algoritm special numit CONTROLLED CHAOS (CCT), care direcționează microundele laser într-un model pseudo-aleatoriu controlat. Acest algoritm asigură o acoperire uniformă a zonei tratate, menținând în același timp o distanță maximă între razele secvențiale.

Microunde Laser: Laserul ECO2 utilizează microunde laser cu lungimea de undă adecvată pentru a interacționa cu țesuturile pielii. Aceste microunde laser penetrează stratul superior al pielii, numit epiderma, ajungând în straturile mai adânci, cum ar fi dermul.

Stimularea Regenerării Țesuturilor: Microundele laser generează căldură controlată în țesuturile tratate. Această căldură stimulează producția de colagen și promovează regenerarea țesuturilor. Colagenul este o proteină esențială pentru elasticitatea și fermitatea pielii, ceea ce duce la îmbunătățirea aspectului și texturii pielii.

Repararea și Îmbunătățirea: Prin stimularea regenerării țesuturilor, Laserul ECO2 ajută la atenuarea ridurilor fine, a cicatricilor, a leziunilor pigmentare și a altor imperfecțiuni ale pielii. Acest proces de îmbunătățire se desfășoară pe măsură ce pielii îi este permis să se vindece în mod natural, generând celule noi și colagen.

Precizie și Siguranță: Tehnologia CONTROLLED CHAOS (CCT) garantează că microundele laser sunt livrate cu precizie, astfel încât să evite supraexpunerea unor zone și să asigure uniformitatea tratamentului. Acest lucru contribuie la minimizarea riscului de efecte adverse.

Efecte Treptate: De-a lungul câtorva săptămâni după tratament, veți observa îmbunătățiri semnificative ale aspectului pielii dumneavoastră. Ridurile devin mai puțin vizibile, textura pielii se uniformizează, iar leziunile pigmentare se estompează.

BENEFICII LASER ECO2

1. Rejuvenare Facială Efectivă: Laserul ECO2 stimulează producția de colagen și promovează regenerarea țesuturilor, ceea ce duce la o piele mai fermă, netedă și mai tânără. Ridurile fine și liniile de expresie sunt atenuate, oferind un aspect mai tânăr și mai revigorat al feței.

2. Tratamentul Cicatricilor și a Acneei: Aparatul ECO2 poate aborda eficient cicatricile post-acnee și alte tipuri de cicatrici. Stimularea regenerării pielii ajută la estomparea aspectului neuniform al pielii cauzat de acneea anterioară.

3. Corectarea Leziunilor Pigmentare: Leziunile pigmentare, cum ar fi petele solare și melasma, pot fi tratate cu succes prin tehnologia ECO2. Pigmentarea neuniformă este uniformizată, ducând la un ton al pielii mai omogen.

4. Reducerea Porilor Dilatați: Laserul ECO2 poate contribui la diminuarea dimensiunii porilor dilatați, conferind pielii un aspect mai fin și mai uniform.

5. Textură și Aspect Mai Bun: Stimularea producției de colagen și regenerarea pielii îmbunătățesc semnificativ textura și aspectul general al pielii.

6. Rezultate Vizibile și Durabile: Rezultatele tratamentelor cu ECO2 pot fi observate în timpul săptămânilor și lunilor care urmează procedurii. Deoarece aparatul stimulează regenerarea naturală a țesuturilor, rezultatele sunt adesea durabile.

7. Personalizare a Tratamentului: Tehnologia CONTROLLED CHAOS (CCT) permite personalizarea tratamentului pentru fiecare pacient în funcție de nevoile și obiectivele sale estetice.

8. Minimizarea Riscurilor: Tehnologia avansată a ECO2 asigură livrarea precisă a energiei laser, minimizând riscul de efecte secundare sau daune la nivelul pielii.

9. Confort în Timpul Procedurii: Majoritatea pacienților simt doar o ușoară senzație de disconfort în timpul procedurilor cu ECO2, fără durere semnificativă.

10. Timp Redus de Recuperare: Deși există un timp scurt de vindecare în urma tratamentului, acesta este în general mai scurt decât în cazul altor proceduri cu timp de recuperare mai lung.

lutronic-statie-eco2

Aplicator ușor de
manipulat în orice
poziție necesară
specificității
tratamentului

Brat ergonomic
pentru functionalitate
extinsa
Ecran tactil, intuitiv,
ce permite intreaga 
gama de setari specifice
fiecarui tip de tratament

Sistem integrat de siguranta

Design modern si elegant

Ce putem trata cu LASER eCO2?

RIDURI

REJUVENARE CUTANATA

CICATRICI

KERATOZA SEBOREICA

NEVI / NEGI

DISCROMIE

CICATRICI

HIPOMELANOZA

SIRINGIOAME

VERGETURI

VITILIGO

lutronic-statie-eco2

Aplicator ușor de
manipulat în orice
poziție necesară
specificității
tratamentului

Brat ergonomic
pentru functionalitate
extinsa
Ecran tactil, intuitiv,
ce permite intreaga 
gama de setari specifice
fiecarui tip de tratament

Sistem integrat de siguranta

Design modern si elegant

Ce putem trata cu LASER eCO2?

REJUVENARE CUTANATA

KERATOZA SEBOREICA

HIPOMELANOZA

SIRINGIOAME

CICATRICI

NEVI / NEGI

DISCROMIE

CICATRICI

VERGETURI

VITILIGO

RIDURI

Mai multe detalii

Ce este Laserul ECO2 și cum funcționează?

Laserul ECO2 este un aparat laser estetic medical ce utilizează tehnologia CONTROLLED CHAOS (CCT) pentru a trata diverse probleme ale pielii. Acesta stimulează producția de colagen și promovează regenerarea țesuturilor pentru îmbunătățirea aspectului pielii.

Pentru ce afecțiuni ale pielii este potrivit Laserul ECO2?

Laserul ECO2 poate trata diverse afecțiuni ale pielii, precum ridurile fine, cicatricile post-acnee, leziunile pigmentare, porii dilatați și textura neuniformă a pielii.

Cum se simte procedura cu Laserul ECO2?

Majoritatea pacienților simt doar o ușoară senzație de căldură sau disconfort în timpul procedurii. Durerea este în general minimă și bine tolerată.

Cât timp durează o sesiune de tratament cu Laserul ECO2?

Durata sesiunilor de tratament poate varia în funcție de zona tratată și de complexitatea afecțiunii. În general, o sesiune poate dura între 15 și 60 de minute.

Câte sesiuni sunt necesare pentru a vedea rezultate semnificative?

Numărul de sesiuni necesare poate varia în funcție de afecțiunea tratată și de obiectivele individuale ale pacientului. De obicei, mai multe sesiuni sunt recomandate pentru rezultate mai bune.

Există un timp de recuperare după procedură?

Există un timp scurt de recuperare după procedura cu Laser ECO2. Pielea poate prezenta roșeață și umflături temporare, care se estompează în câteva zile.

Când pot vedea rezultatele și cât de durabile sunt acestea?

Primele rezultate pot fi vizibile în săptămânile imediat următoare procedurii. Îmbunătățirile vor continua pe parcursul câtorva luni, iar rezultatele pot persista în timp.

Care sunt riscurile sau efectele secundare asociate cu Laserul ECO2?

Efectele secundare sunt rare și de obicei minore, cum ar fi roșeață sau umflături temporare. Riscul de complicații este scăzut în mâinile unui specialist experimentat.

Laserul ECO2 este potrivit pentru toate tipurile de piele?

Tehnologia ECO2 este potrivită pentru o gamă variată de tipuri de piele. Specialistul va putea evalua eligibilitatea dumneavoastră înainte de tratament.

Cum pot programa o sesiune de tratament cu Laserul ECO2?

Pentru a programa o sesiune de tratament, puteți lua legătura cu clinica noastră prin telefon sau online pentru a stabili o consultație inițială.

Înainte și după tratamentul cu LASER eCO2

Programați o consultație

Adresa: Intrarea Valului 15-17, Sector 1, București

follow us

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

error: Continut protejat.