Lutronic Clarity: Alegerea Ideală pentru Epilare Definitivă, Leziuni Vasculare, Pigmentare și Rejuvenare Facială

Ce este LUTRONIC CLARITY?

Lutronic Clarity este rezultatul cercetărilor intense și inovației continue din domeniul esteticii medicale. Utilizând două lungimi de undă puternice și complementare – Alexandrite și Nd YAG – Lutronic Clarity se ridică la standardele cele mai înalte pentru a oferi o serie de tratamente cu rezultate remarcabile și durabile.   Tehnologia sa de ultimă generație combină eficiența cu siguranța, oferind rezultate de înaltă calitate pentru epilarea definitivă. 

 Lutronic Clarity, cu tehnologia Alexandrite & Nd YAG, este alegerea ideală pentru epilare definitivă, tratarea leziunilor vasculare, pigmentare și rejuvenare facială. Această tehnologie avansată și versatilă reprezintă un pas înainte în domeniul esteticii medicale, oferind rezultate de calitate superioară, personalizate pentru fiecare pacient.

Cum funcționează?

Lungimea de undă Alexandrite targetează melanina în firul de păr, distrugând foliculul pilos, în timp ce lungimea de undă Nd YAG penetrează mai adânc, fiind eficientă în tratarea vaselor și pigmentării. Această abordare duală maximizează eficacitatea tratamentului și asigură un grad sporit de personalizare în funcție de nevoile individuale ale pacienților.

Avantaje Excepționale:

  • Lungime de Undă Dublă: Combinația Alexandrite & Nd YAG oferă versatilitate și eficiență în tratarea diferitelor probleme estetice.
  • Siguranță și Precizie: Tehnologia Lutronic Clarity este proiectată să ofere rezultate cu riscuri minime pentru piele.
  • Adaptabilitate la Tipurile de Piele: Dispozitivul poate fi utilizat pe diferite tipuri de piele, de la deschis la închis.
  • Rezultate Durabile: Rezultatele obținute cu Lutronic Clarity sunt semnificative și de lungă durată.
LUTRONIC Epilare definitiva inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Beneficiile Alexandrite & Nd YAG în Lutronic Clarity

Epilare Definitivă Avansată: Prin combinarea lungimilor de undă Alexandrite și Nd YAG, Lutronic Clarity se adaptează perfect la diferite tipuri de piele și culori ale părului, asigurând astfel epilare definitivă eficientă și sigură pentru toate pacientele.

Tratarea Leziunilor Vasculare: Lungimea de undă Nd YAG este ideală pentru tratarea varicelor, vaselor sparte și a altor leziuni vasculare. Aceasta penetrează eficient țesuturile profunde, coagulând vasele sanguine ne dorite, fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

Gestionarea Pigmentării: Alexandrite & Nd YAG sunt perfecte pentru tratarea problemelor de pigmentare, cum ar fi petele solare, melasma sau hiperpigmentarea postinflamatorie. Aceste lungimi de undă pot fragmenta depozitele de melanină, diminuând astfel aspectul pigmentării neuniforme.

Rejuvenare Facială Avansată: Tehnologia Alexandrite & Nd YAG poate stimula producția de colagen și elastină, contribuind la îmbunătățirea texturii pielii și diminuarea ridurilor fine, rezultând într-un aspect mai tânăr și mai proaspăt al pielii.

Lutronic Clarity - | Dr Delia Thiess Clinic

Aplicator ușor de
manipulat în orice
poziție necesară
specificității
tratamentului

Brat ergonomic
pentru functionalitate
extinsa
Ecran tactil, intuitiv,
ce permite intreaga 
gama de setari specifice
fiecarui tip de tratament

Sistem integrat de siguranta

Design modern si elegant

Ce putem trata cu LUTRONIC CLARITY?

EPILARE DEFINITIVA CU LASER

REJUVENARE FACIALA SI TONUS

PIGMENTI EPIDERMALI

TELANGIECTAZIE FACIALA

LEZIUNI VASCULARE

ONICOMICOZA

Mai multe detalii

Ce este Lutronic Clarity și ce tratamente oferă?

Lutronic Clarity este un dispozitiv medical de ultimă generație utilizat pentru epilarea definitivă, tratarea leziunilor vasculare, corectarea pigmentării .

Cum funcționează tehnologia Lutronic Clarity?

Lutronic Clarity utilizează lungimi de undă duble Alexandrite & Nd YAG pentru a emite energie luminoasă sau laser care vizează foliculii piloși sau alte țesuturi țintă, distrugându-le selectiv.

Este tratamentul cu Lutronic Clarity sigur?

Da, Lutronic Clarity este cunoscut pentru siguranța sa ridicată și este potrivit pentru diverse tipuri de piele și culori de păr.

Cât durează o sesiune de tratament cu Lutronic Clarity?

Durata sesiunii variază în funcție de zona tratată, dar în general, poate dura între 20 și 60 de minute.

Câte sesiuni sunt necesare pentru epilarea definitivă?

De obicei, sunt necesare mai multe sesiuni pentru a obține rezultatele optime, în funcție de zona tratată și de tipul de păr.

Există efecte secundare?

Efectele secundare sunt minime și temporare, cum ar fi roșeața sau umflarea ușoară în zona tratată, care se estompează în scurt timp.

Când pot vedea rezultatele?

Primele rezultate pot fi vizibile după primele sesiuni, cu îmbunătățiri semnificative pe măsură ce tratamentul progresează.

Cât de durabilă este epilarea definitivă cu Lutronic Clarity?

Rezultatele sunt durabile, deoarece foliculii distruiți nu vor mai produce păr. Cu toate acestea, pot fi necesare întrețineri periodice.

Cine este candidat potrivit pentru tratamentul cu Lutronic Clarity?

Lutronic Clarity este potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele și păr, dar este mai bine să discutați cu un specialist pentru a determina eligibilitatea.

Cum pot programa o consultație sau o sesiune de tratament?

Puteți lua legătura cu noi prin telefon sau pe platforma noastră online pentru a programa o consultație personalizată sau o sesiune de tratament.

Înainte și după tratamentul cu LUTRONIC CLARITY

error: Continut protejat.