Maseteri
(Slimming face)

Durata tratament

10-20 minute

Tip de anestezie

La cerere

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe (1-14 zile)

Timp de recuperare

3-7 zile

despre terapie

Este o procedură estetică non-chirurgicală ce folosește toxina botulinică pentru a bloca temporar semnalele nervoase în mușchiul maseter. Acest tratament este folosit frecvent pentru gestionarea scrâșnirii dinților, reducerea tensiunii, durerii și strângerii maxilare, alinarea durerilor de cap, conturarea maxilarului pătrat și crearea unei forme faciale echilibrate.

Botox maseteri slimming face Dr Delia Thiess Clinic

BENEFICII

Simplu și rapid: injectările sunt relativ nedureroase și necesită puțin timp de recuperare.

Procedură minim invazivă: este o procedură non-chirurgicală, ceea ce înseamnă un timp de recuperare mai scurt și mai puține riscuri comparativ cu procedurile chirurgicale.

Conturarea maxilarului: Botoxul poate ajuta la definirea și conturarea maxilarului, creând o formă facială mai echilibrată.

Reducerea scrâșnirii dinților: Botoxul în mușchiul maseter este o metodă eficientă de a controla bruxismul sever.

Alinarea durerilor de cap și a tensiunii maxilare: Prin relaxarea mușchiului maseter, Botoxul poate alina durerile de cap și poate reduce tensiunea în maxilar.

Redarea unui aspect natural: Atât bărbații, cât și femeile pot obține un aspect al maxilarului și al formei feței mai natural prin reducerea maseterului cu Botox.

întrebări frecvente

Cum acționează botoxul în tratarea mușchilor maseteri mari și cum poate ajuta în atenuarea aspectului pătrat al feței?

Botoxul acționează prin relaxarea mușchilor maseteri mari, care pot cauza o formă pătrată a feței. Prin inhibarea semnalelor nervoase către acești mușchi, se reduce dimensiunea lor, ceea ce poate duce la un contur facial mai subțire și mai estetic.

Este procedura cu botox în zona maseterilor dureroasă?

Procedura cu botox în zona maseterilor este de obicei bine tolerată. Injecțiile sunt rapide și fine, iar mulți pacienți resimt o senzație de înțepătură minoră sau disconfort trecător în timpul tratamentului.

Cât de repede pot vedea rezultatele tratamentului cu botox pentru maseteri?

Primele rezultate pot fi vizibile în câteva săptămâni, dar efectul maxim se instalează în jurul a două săptămâni. Pe măsură ce mușchii maseteri se relaxează, aspectul pătrat al feței poate începe să se atenueze.

Cât timp durează efectul tratamentului cu botox în zona maseterilor?

Efectul tratamentului cu botox pentru maseteri poate dura în mod obișnuit între 4 și 6 luni. Pentru menținerea rezultatelor, sesiuni periodice de întreținere pot fi necesare, dar cu timpul, tratamentele repetate pot necesita cantități mai mici de botox.

Terapii complementare

Programați o consultație

Adresa: Intrarea Valului 15-17, Sector 1, București

follow us

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

error: Continut protejat.