Profilaxie

Profilaxia dentară reprezintă un pas esențial pentru menținerea sănătății orale și a unui zâmbet radiant. Această procedură preventivă nu doar că îți păstrează dinții curați și frumoși, ci și previne apariția problemelor dentare serioase pe termen lung.

Cum Funcționează:

Profilaxia implică îndepărtarea plăcii dentare și a tartrului acumulate pe dinți și în zonele greu accesibile, prin tehnici de curățare profesionale. Această îndepărtare meticuloasă reduce riscul de carii, inflamații gingivale și alte afecțiuni orale.

Frecvența Recomandată:

Este recomandat să efectuezi profilaxia dentară la fiecare 6 luni, sau conform indicațiilor medicului stomatolog. O igienă orală corectă la domiciliu, alături de vizite regulate la dentist, asigură o sănătate orală optimă

BENEFICII

Prevenție a Cariei Dentare: Curățarea periodică îndepărtează depozitele de placa bacteriană care pot duce la formarea cariilor.

Sănătate Gingivală: Profilaxia ajută la prevenirea gingivitelor și a bolilor gingivale, menținând gingiile sănătoase.

Menținerea Dintilor Albi și Strălucitori: Îndepărtarea tartrului contribuie la menținerea strălucirii naturale a dinților.

Prevenție a Problemele Avansate: Prin identificarea precoce a eventualelor probleme, profilaxia poate preveni dezvoltarea afecțiunilor dentare grave.

Programați o consultație

Adresa: Intrarea Valului 15-17, Sector 1, București

follow us

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

error: Continut protejat.