PRP Vaginal

Durata tratament

30-40 minute

Tip de anestezie

Topică și injectabilă

Durere

Absentă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

3-6 ședințe

Timp de recuperare

3-7 zile

despre terapie

Tratamentul cu PRP (plasma bogată în trombocite) este o modalitate inovatoare și eficientă de a recăpăta aspectul tânăr și vitalitatea în zona intimă. Cu toții ne dorim să păstrăm frumusețea și sănătatea în timp, iar acest tratament utilizează resursele naturale ale propriului nostru corp pentru a obține acest lucru.  PRP-ul conține o concentrație înaltă de trombocite, care sunt încărcate cu proteine și factori de creștere esențiali pentru regenerarea celulară. Acești factori de creștere au capacitatea de a stimula procesele naturale de vindecare și reînnoire a țesuturilor. Prin intermediul tratamentului cu PRP, se colectează o mică cantitate de sânge de la pacient, care este apoi prelucrat pentru a separa și concentra trombocitele. Această soluție concentrată de PRP este apoi aplicată în zona intimă pentru a stimula procesele de regenerare și a ameliora diverse aspecte legate de sănătatea și aspectul genital.

BENEFICII

Rejuvenare vaginală

Îmbunătățirea calității vieții intime

Tratament candidoză recurentă

Procedura non invazivă

PREȚ TERAPIE

De La 350 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Ce este tratamentul PRP vaginal și cum funcționează?
Tratamentul PRP vaginal utilizează plasma bogată în trombocite (PRP) pentru a stimula regenerarea și revitalizarea țesuturilor vaginale. PRP-ul conține factori de creștere și proteine esențiale pentru regenerare. Prin colectarea unei cantități mici de sânge de la pacient, izolarea PRP-ului și aplicarea acestuia în zona vaginală, se stimulează procesele naturale de vindecare și reînnoire a țesuturilor, îmbunătățind aspectul și sănătatea generală a zonei.
Cui se adresează tratamentul PRP vaginal?
Tratamentul PRP vaginal este potrivit pentru femeile care doresc să îmbunătățească aspectul și sănătatea zonei vaginale. Acesta poate fi o opțiune pentru femeile care caută să reducă disconfortul sau să îmbunătățească plăcerea sexuală, să revitalizeze țesuturile vaginale afectate de naștere sau procesul de îmbătrânire, sau să trateze infecții recurente.
Cât de rapid se observă rezultatele tratamentului PRP vaginal?
Rezultatele pot varia, dar mulți pacienți observă îmbunătățiri în câteva săptămâni după tratament. Îmbunătățirile continuă să se dezvolte în următoarele luni pe măsură ce procesul de regenerare are loc. Deoarece PRP-ul stimulează producția de colagen și regenerarea țesuturilor, rezultatele pot dura mult timp după procedură.

Terapii complementare

Programați o consultație

Adresa: Intrarea Valului 15-17, Sector 1, București

follow us

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

Contact

Rămâneți la curent cu ultimele noastre noutăți, oferte exclusive și multe altele.

error: Continut protejat.