Celluma Advanced Light Therapy | Dr Delia Thiess Clinic

Terapia cu Lumină LED Celluma

Terapia cu lumina LED Celluma Elite, acum disponibila la Dr Delia Thiess Clinic, revolutioneaza rutina de ingrijire a pielii, stimuleaza cresterea si regenerarea parului si trateaza diverse afectiuni dermatologice.

Despre terapia cu lumină LED Celluma

Celluma Advanced Light Therapy | Dr Delia Thiess Clinic
Această terapie utilizează tehnologia LED și emite lumină vizibilă cu o lungime de undă de 633 nm, diferită de razele UV nocive, asigurând astfel siguranța și eficacitatea tratamentului.
Cu o dezvoltare pe parcursul a 12 ani de cercetare intensivă, Celluma Led Light Therapy aduce în prim-plan beneficiile fototerapiei cu lumină roșie. Această tehnologie, inițial cercetata de NASA și ulterior adoptată în domeniul medical estetic, se evidențiază prin eficacitatea sa remarcabilă în îmbunătățirea sănătății pielii, precum si stimularea cresterii parului.
Studii dermatologice realizate în Statele Unite au demonstrat că tratamentul cu lumină roșie poate aduce rezultate spectaculoase în doar 12 săptămâni: 91% dintre participanți au observat o îmbunătățire semnificativă a texturii pielii, iar 81% au remarcat o reducere a ridurilor.
Tratamentul cu lumină LED reprezintă o modalitate inovatoare și non-invazivă de a îmbunătăți sănătatea pielii și de a trata diverse afecțiuni dermatologice. Folosind diferite lungimi de undă de lumină, această terapie stimulează procesele naturale ale corpului pentru a vindeca și regenera țesuturile afectate. De la tratarea acneei și reducerea ridurilor, până la stimularea creșterii părului, terapia cu lumină LED oferă o serie de beneficii fără efecte secundare semnificative.
În cadrul acestui tratament, dispozitivele cu lumină LED emit fascicule de lumină cu lungimi de undă precise, care pătrund adânc în piele, acționând asupra celulelor și a proceselor biologice subiacente.
Celluma Advanced Light Therapy | Dr Delia Thiess Clinic
Celluma Advanced Light Therapy | Dr Delia Thiess Clinic

De ce să alegi Terapia cu Lumină LED Celluma?

Celluma Advanced Light Therapy | Dr Delia Thiess Clinic
Celluma Elite este solutia perfecta pentru a obtine rezultate  vizibile si durabile in ingrijirea pielii si regenerarea parului.

Siguranță și Eficacitate Dovedită

Cu certificările medicale CE și FDA, Celluma oferă cele mai înalte standarde de siguranță, eficacitate și fiabilitate. Dispozitivele sale LED cu intensitate mare, aprobate de FDA, livrează energie luminoasa sigură, la nivel scăzut, mimând procesele naturale de fotobiomodulație fără expunere la razele UV nocive.

Beneficiile fototerapiei cu lumină roșie sunt numeroase și variate:

Celluma Advanced Light Therapy | Dr Delia Thiess Clinic

Stimulează regenerarea părului, fiind recomandată și în cazul alopeciei sau căderii excesive a părului

Poate fi utilă și în tratamentul diverselor afecțiuni dermatologice, cum ar fi acneea, cuperoza, rozaceea.

Uniformizarea tonusului și texturii pieli

Ajută la reducerea ridurilor și la stimularea producției de colagen, oferind pielii un aspect mai tânăr și mai ferm în doar o săptămână de tratament.

– poate fi utilă și în tratamentul diverselor afecțiuni dermatologice, cum ar fi acneea, cuperoza, rozaceea.
– Uniformizarea tonusului și texturii pieli
– Reducerea umflăturilor, vânătăilor și eritemului
– Susținerea regenerării țesuturilor și a vindecării rănilor
– Alinarea durerilor musculare și articulare, a rigidității și inflamației
– Îmbunătățirea circulației sângelui și hidratarea pielii
– în sezonul rece, când pielea este supusă unor agresiuni suplimentare, fototerapia poate contribui la menținerea sănătății și frumuseții pielii, contracarând efectele negative ale temperaturilor scăzute și ale schimbărilor bruște de temperatură.

Activeaza metabolismul celular, accelerand vindecarea pielii dupa proceduri precum laser sau interventii chirurgicale.

– Ten Neted și Luminos: Lumina LED roșie este cunoscută pentru capacitatea sa de a penetra adânc în piele, stimulând producția de colagen și elastină. Acest lucru contribuie la reducerea aspectului ridurilor fine, îmbunătățirea texturii pielii și obținerea unui ten mai neted și mai luminos.
– Tratamentul Acneei: Lumina LED albastră are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene, fiind eficientă în tratarea acneei. Aceasta ajută la distrugerea bacteriilor care provoacă acneea și reduce inflamația pielii, contribuind la vindecarea leziunilor acneice și prevenirea apariției de noi erupții cutanate.
– Stimularea Creșterii Părului: Lumina LED poate fi folosită și pentru a stimula creșterea părului în zonele afectate de subțiere sau cădere excesivă. Acest tratament poate îmbunătăți circulația sângelui în scalp, stimuland sănătatea si cresterea firelor de păr.
– Stimuleaza productia de colagen: Utilizarea lungimilor de undă roșii și infraroșii în dispozitivele de terapie cu lumină Celluma a fost demonstrată clinic ca imbunatateste capacitatea naturală a organismului de a produce colagen și elastină, activând fibroblastele.
– Recuperarea post procedura laser si interventii chirurgicale
– Tratarea Afecțiunilor Dermatologice: Tratamentul cu lumină LED poate fi util și în gestionarea altor afecțiuni ale pielii, precum rozaceea sau psoriazisul, datorită efectelor sale calmante și antiinflamatorii.”
Celluma Advanced Light Therapy | Dr Delia Thiess Clinic

TEN NETED SI LUMINOS

Un factor semnificativ care contribuie la apariția ridurilor, a liniilor fine în procesul de îmbătrânire este nivelul insuficient de colagen. Colagenul este principala proteină structurală găsită în piele și în alte țesuturi conjunctive.
Terapia cu lumina LED roșie are multiple beneficii, inclusiv creșterea proliferării fibroblastelor, celule responsabile cu producerea de colagen și elastină.
Terapia cu lumină este relaxantă și oferă rezultate imediate. Rezultatele pot fi observabile dupa doar 3 sedinte.
Terapia anti-aging cu LED-uri reprezintă o inovație în domeniul rejuvenării și recuperării pielii, oferind o metodă naturală și eficientă de îmbunătățire a sănătății pielii și de reducere a procesului de îmbătrânire prin restabilirea fermității și elasticității.

TRATAREA ACNEEI

Terapia cu lumina albastră LED reprezintă o alegere remarcabilă în gestionarea acneei, oferind rezultate rapide și eficiente. Acest tratament nu necesită utilizarea de substanțe chimice, ci completează terapia prescrisă de dermatolog, contribuind la îmbunătățirea texturii pielii.
Dacă va confruntati cu acneea, terapia cu lumină albastra poate fi soluția pentru dumneavoastra.
Aceasta funcționează prin eliminarea bacteriilor care cauzează acneea. Emite lungimi de undă specifice, dovedite clinic pentru a declanșa un efect complet natural în țesuturile umane, ucigând bacteriile care cauzează acnee, reducând inflamația și îmbunătățind tonusul pielii, textura și claritatea din interior spre exterior.
Experiența cu lumina albastră este deosebit de benefică în tratarea acneei juvenilă și a celei adulte, deoarece previne proliferarea bacteriilor, întrerupând astfel ciclul erupțiilor cutanate. Această formă de terapie este ideală pentru cei cu ten gras, pori dilatați și predispusi la acnee, deoarece optimizează funcționarea sistemului limfatic, calmează pielea, reducând inflamația, coșurile și roșeața asociată cu acneea, și controlează secreția excesivă de sebum.
Terapia cu lumina albastră LED reprezintă o alegere remarcabilă în gestionarea acneei, oferind rezultate rapide și eficiente. Acest tratament nu necesită utilizarea de substanțe chimice, ci completează terapia prescrisă de dermatolog, contribuind la îmbunătățirea texturii pielii.

STIMULAREA SI REGENERAREA CRESTERII PARULUI

Terapia LED cu lumină roșie a fost aprobată de FDA pentru tratarea căderii părului de tip masculin si feminin. Cercetările au susținut capacitatea terapiei cu lumină de a regenera părul pierdut din cauza alopeciei androgenetice, cu grade minime de efecte adverse.
Personalul nostru specializat va poate asigura un diagnostic și poate oferi recomandări de tratamente adecvate.
Celluma poate fi o terapie eficientă independentă sau adjuvantă altor tratamente pentru o creștere optimă a părului. Procedura este non-invaziva, non-toxica și lipsita de durere.
Alopecia androgenetică afectează atât bărbații, cât și femeile, mai ales după menopauză. Este caracterizată de o predispoziție genetică și/sau este cauzată de hormonii androgeni (5alfa dihidrotestosteron) care determină miniaturizarea firelor de păr.
Cu ajutorul tehnologiei bazată pe lumină cu lungime de undă de uz medical celulele sunt regenerate, iar foliculii de păr sunt consolidați.
Lumina roșie are o influență directă asupra activității celulare, stimulând producția de ATP. LED-urile medicale, permit penetrarea energiei în straturile profunde ale pielii și în diferite unghiuri, ceea ce sporește eficacitatea tratamentului. Mecanismul se bazează pe îmbunătățirea microcirculației locale, reducerea inflamației și creșterea energiei celulare sub forma de ATP.
Energia luminoasă pătrunde în pielea scalpului unde își exercită efectele benefice de stimulare a microcirculației și îmbunătățire a metabolismului celular. Astfel, firele de păr sunt mai bine aprovizionate cu nutrienții necesari creșterii și dezvoltării, rezultatul fiind un păr mai sănătos, mai gros și mai dens.
Studiile clinice au arătat că această terapie complet non-invazivă îmbunătățește semnificativ creșterea părului în cazul pacienților cu alopecie androgenică, una dintre cele mai frecvente forme de alopecie.
Ca rezultat, se observă creșterea densității părului și îngroșarea firului de păr. Succesul acestei metode de tratament este susținut și de faptul că nu există reacții adverse.

Beneficiile includ: Stimularea creșterii părului / Ameliorarea calității firului de păr / Creșterea densității părului / Reducerea căderii ulterioare a părului

Se recomanda 2 sedinte pe saptamana, in total 20 sedinte. Dupa aceea, se recomanda o sedinta pe luna. Dupa 6 luni se recomanda o sedinta la fiecare luna sau la o luna si jumatate.

Accelerarea vindecarii post proceduri

Beneficiile terapiei cu lumină LED roșie după proceduri tip laser includ:
–  Reducerea inflamației: proprietăți antiinflamatorii puternice, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației și a roșeții cauzate de procedurile laser.
– Accelerarea vindecării: stimuleaza procesele naturale de vindecare ale pielii, contribuind la recuperarea mai rapidă după procedurile laser.
– Îmbunătățirea confortului și toleranței: calmeaza pielea iritată și reduce disconfortul sau senzația de arsură după procedurile laser.
– Promovarea producției de colagen: stimuleaza producția de colagen în piele, ceea ce contribuie la menținerea elasticității și fermității acesteia după tratamentele cu laser.
– Reducerea riscului de efecte secundare: terapie este non-invazivă și nu prezintă riscul de efecte secundare sau complicații asociate cu alte tratamente. Utilizată după procedurile laser, poate ajuta la menținerea și îmbunătățirea rezultatelor obținute.
– Ameliorarea vânătăilor și a pigmentării: ajuta la reducerea vânătăilor și a pigmentării post-procedurale, precum și la uniformizarea tonului pielii. Acest efect poate contribui la obținerea unei aspecte mai uniforme și mai sănătoase a pielii după tratamentele cu laser.
Terapia cu lumină LED roșie poate completa și îmbunătăți rezultatele procedurilor tip laser, proceduri chirurgicale, oferind o serie de beneficii pentru sănătatea și aspectul pielii.

PREȚ terapie

De La 50 Euro / ședință

Înainte și după terapia cu lumină LED Celluma

Pentru a obține cele mai bune rezultate, recomandăm două ședințe pe săptămână, fiecare ședință având o durată de aproximativ 20-30 de minute.

Alege să îți îndrepți atenția către viitorul îngrijirii pielii cu Celluma Led Light Therapy.

Contactează-ne pentru a-ți programa sesiunea de Terapie cu Lumină LED Celluma și descoperă întregul potențial al pielii și corpului tău.

error: Continut protejat.