Tratamente corporale

Descoperă Tratamentele Corporale Profesionale

TRATAMENT PRP DR DELIA THIESS CLINIC

În cadrul clinicii noastre, ne angajăm să vă oferim cele mai eficiente și personalizate tratamente corporale, concepute pentru a îmbunătăți sănătatea și frumusețea pielii dumneavoastră. Cu o selecție amplă de opțiuni, fiecare tratament este creat pentru a furniza rezultate vizibile și de durată.

De la tratamente corporale pentru remodelarea siluetei și reducerea celulitei, până la proceduri care hrănesc și hidratează în profunzime pielea, vă oferim cele mai recente și avansate tehnici și produse pentru a vă atinge obiectivele de îngrijire corporală.

Indiferent de necesitățile dumneavoastră specifice, echipa noastră de specialiști vă va oferi cele mai bune soluții și vă va ghida în fiecare etapă pentru a obține rezultatele dorite.

Noi folosim exclusiv cele mai avansate tehnologii și produse de cea mai înaltă calitate pentru a ne asigura că fiecare tratament este eficient și sigur pentru pielea dumneavoastră. Descoperiți cum puteți îmbunătăți sănătatea și aspectul corpului dumneavoastră cu cele mai bune tratamente corporale disponibile în clinica noastră.

Pentru mai multe informații și pentru a programa un tratament, nu ezitați să ne contactați.

TRATAMENT PRP DR DELIA THIESS CLINIC

Care sunt tratamentele corporale de care te poți bucura la DR. DELIA THIESS CLINIC?

LifeViz Infinity PRO Dr Delia Thiess Clinic

lifeviz 3d

LifeViz® Infinity Pro, cu capacitatea sa de a furniza imagini detaliate și măsurători precise, aduce beneficii semnificative pentru domeniul medicinei estetice.

De la 150 Euro / ședință
tratament morpheus8 inainte si dupa

morpheus8

Morpheus 8 este un tratament revoluționar pentru estetica facială și corporală. Această procedură inovatoare combină microneedlingul cu tehnologia radiofrecvenței pentru a remodela țesutul și a stimula producția de colagen.
De la 400 Euro / ședință
BodyTite Dr Delia Thiess Clinic

bodytite

O procedură performantă de liposucție minim invazivă, care îndepărtează permanent depozitele adipoase nedorite și redă elasticitatea și tonusul pielii din zonele afectate. Este soluția ideală de remodelare ce oferă rezultate de lungă durată.
De la 1800 Euro / ședință
epilare definitiva luctronic clarity inainte si dupa

lutronic

Lutronic Clarity este rezultatul cercetărilor intense și inovației continue din domeniul esteticii medicale. Procedura se ridică la standardele cele mai înalte pentru a oferi o serie de tratamente cu rezultate remarcabile și durabile.
De la 60 Euro / ședință
EVOLVE X

evolve x

Evolve X este tratamentul de remodelare corporală dezvoltat de Inmode, creatorii Morpheus 8. Este cea mai inovativă platformă hands-free pentru transformarea totală a corpului. 

De la 130 Euro / ședință
tratament keralase inainte si dupa

keralase

KeraLase™ este un tratament avansat care folosește ultima tehnologie laser Lutronic LaseMD și KeraFactorMD® Topical Growth Factors pentru a încuraja creșterea unui păr mai puternic, mai gros, mai sănătos și mai bogat.
De la 500 Euro / ședință
Celluma Advanced Light Therapy | Dr Delia Thiess Clinic

CELLUMA LIGHT THERAPy

Terapia cu lumina LED Celluma Elite, acum disponibila la Dr Delia Thiess Clinic, revolutioneaza rutina de ingrijire a pielii, stimuleaza cresterea si regenerarea parului si trateaza diverse afectiuni dermatologice.
De la 50 Euro / ședință
Butt lift inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Butt lift

Terapia de butt lift cu acid hialuronic consta în injectarea unei cantități de acid hialuronic in fese pentru a le sculpta si a la contura.

De la 3000 Euro
Stimulate therapy body inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Stimulate body therapy

Cu o concentrare excepțională de acid hialuronic, acest tratament oferă o experiență ce îmbunătățește textura, elasticitatea și hidratarea pielii, oferind un efect imediat de tonifiere.
De la 350 Euro / ședință
TRATAMENT PRP DR DELIA THIESS CLINIC

Body PRP

BODY PRP este o procedură medicală folosită în medicina estetică și în alte domenii medicale pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii și a altor țesuturi.
De la 350 Euro / ședință
tratament acid polilactic corp inainte si dupa

Acid poli-L-lactic

Acidul polilactic este un filler dermic care, injectat în față sau alte zone ale corpului, stimulează sinteza de colagen si elastină și este potrivit pentru laxitatea cutanata.

De la 650 Euro / ședință
tratament acid hialuronic corp inainte si dupa

Body acid hialuronic

Acidul hialuronic este injectat în diferite zone ale corpului, cum ar fi decolteul sau mâinile, pentru a umple ridurile, crește volumul pielii și reda un aspect tânăr și întinerit.
De la 1500 Euro
mezoterapie lipolitica inainte si dupa

Mezoterapie lipolitică

Mezoterapia lipolitică (lipoliza) este o tehnică minim invazivă și fără durere, prin care se dizolvă depozitele de grăsime. Cu ajutorul lipolizei pot fi eliminate chiar și micile depozite de grăsime care nu pot fi eliminate prin sport sau prin dietă.
De la 300 Euro / ședință
mezoterapie corporala inainte si dupa

Mezoterapie corporală

Mezoterapia corporală este o procedură estetică minim invazivă care implică injectarea de substanțe în stratul superficial al pielii, pentru a trata diferite probleme estetice. Aceasta poate fi utilizată într-o varietate de condiții estetice corporale.
De la 300 Euro / ședință

Tratament hiperhidroză

Toxina botulinică este un derivat foarte purificat și diluat, o neurotoxină care blochează fibrele nervoase ce stimulează glandele sudoripare, rezultatul fiind reducerea completă a transpirației.
De la 550 Euro / ședință

Toxină botulinică trapez/gambe

Injectarea toxinei botulinice în mușchii trapezi poate ajuta la relaxarea acestora și la reducerea tensiunii musculare, care poate cauza dureri de spate sau de gât. 

De la 650 Euro / ședință
error: Continut protejat.