Mezoterapie corporală

Durata tratament

30-40 minute

Tip de anestezie

Topică

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

4-6 ședințe

Timp de recuperare

Fără perioadă de recuperare

despre Mezoterapia corporală

mezoterapie corporala inainte si dupa

Mezoterapia corporală este o procedură estetică minim invazivă care implică injectarea de substanțe în stratul superficial al pielii, pentru a trata diferite probleme estetice. Aceasta poate fi utilizată într-o varietate de condiții estetice corporale, inclusiv:

– Celulita: Mezoterapia corporală poate fi eficientă în tratarea celulitei. Substanțele injectate pot contribui la reducerea aspectului de coajă de portocală, stimulând circulația sanguină și limfatică, precum și îmbunătățirea tonusului pielii.
– Grăsime localizată: Mezoterapia poate fi folosită în tratamentul zonelor cu depozite de grăsime persistentă. Substanțele injectate pot ajuta la descompunerea și eliminarea grăsimii, oferind un aspect mai tonifiat al pielii.
– Vergeturi: Mezoterapia corporală poate fi folosită și pentru tratarea vergeturilor. Substanțele injectate pot stimula producția de colagen și elastină, ameliorând astfel aspectul vergeturilor și îmbunătățind textura pielii.
– Riduri și piele îmbătrânită: Mezoterapia poate fi benefică și în tratarea ridurilor și a pielii îmbătrânite. Substanțele injectate pot hidrata și hrăni pielea, îmbunătățind aspectul general și reducând ridurile fine.

mezoterapie corporala inainte si dupa

BENEFICII

Rezultate vizibile imediat.

Utilizează un nivel concentrat ridicat de vitamine, enzime, coenzime și amestecuri nutritive.

Are rol de a preveni imbatranirea la nivelul pielii si efect de intinerire la nivelul zonelor expuse de-a lungul vieții la lumina solară, cum ar fi fata, mainile si decolteul.

Procedură nedureroasă, minim invazivă.

Efectul real, vizibil, rapid și de durată, dar și caracterul minim invaziv — toate acestea conducând la o imagine de sine optimizată, la o creștere a încrederii personale și o creștere a calității vietii.

Tratamentul acționeză prin stimularea microcirculației sanguine și producerii de elastină și colagen.

PREȚ Mezoterapie corporală

De La 300 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Ce riscuri presupune mezoterapia corporală?

Mezoterapia este o procedură cu riscuri minime, care dă rezultate într-un timp foarte scurt. Totuși , este posibil să apară senzații de durere, mâncărimi , roșeață , sensibilitatea pielii.

 

Mezoterapia nu este recomandată femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu afecțiuni cutanate active, cancer, boli cronice sau care au urmat un tratament cu steroizi recent.

Este mezoterapia corporală dureroasă?

Procedura nu este dureroasă în general, însă pot fi resimțite unele înțepături sau disconfort în timpul injectării substanțelor .

Câte tratamente sunt necesare pentru obținerea unor rezultate vizibile?

Numărul de tratamente variază în funcție de problema tratată și de gradul acesteia . De obicei, în cazul celulitei sau vergeturilor sunt necesare între 8 și 10 ședințe , însă rezultatele pot fi vizibile chiar și după primul tratament.

Terapii complementare

error: Continut protejat.