BODY PRP

Durata tratament

30-40 minute

Tip de anestezie

Topică

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

2-3 ședințe

Timp de recuperare

Fără timp de recuperare

despre BODY PRP

BODY PRP este o procedură medicală folosită în medicina estetică și în alte domenii medicale pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii și a altor țesuturi. Procesul implica recoltarea unei cantități mici de sânge venos de la pacient, după care sângele este centrifugat pentru a separa componentele sale. Prin centrifugare, celulele roșii (eritrocitele) sunt separate de plasma. Plasmă care conține o concentrație mai mare de trombocite, de unde și numele de “plasmă bogată în trombocite”. Trombocitele sunt celule care conțin factori de creștere și alți compuși bioactivi care pot contribui la procesul de regenerare și vindecare a țesutului. Prin injectarea plasmei concentrate bogată în trombocite în zonele selectate ale pielii sau altor țesuturi, se poate stimula producerea de colagen și de alte substanțe importante pentru sănătatea și aspectul pielii.

TRATAMENT PRP DR DELIA THIESS CLINIC

BENEFICII

O îmbunătățire a aspectului pielii - În timp ce efectele sunt în general subtile, PRP poate îmbunătăți aspectul pielii, dându-le, în general, o textură și o strălucire sănătoasă.

Reducerea ridurilor și liniilor fine - Prin stimularea producției de colagen și elastină și creșterea fluxului de sânge către zonele tratate, procedura poate ajuta la umplerea ridurilor și a liniilor fine.

Stimularea producției de colagen și elastină - Colagenul și elastina sunt cele două substanțe care mențin pielea fermă și elastică, iar injecțiile PRP ar putea ajuta la stimularea producției acestora.

Reducerea aspectului celulitei - PRP poate ajuta la creșterea producției de colagen și elastină din zona pielii afectate de celulită, permițând o îmbunătățire a aspectului acesteia.

PREȚ BODY PRP

De La 350 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Ce este PRP corporal?

PRP corporal (Platelet-Rich Plasma) este o procedură medicală ce implică recoltarea unei cantități de sânge din corpul pacientului și procesarea acestuia într-un centrifug, pentru a separa plasma bogată în plachete. Această plasmă este ulterior reinjectată în corpul pacientului, în zonele dorite.

Care sunt beneficiile PRP corporal?

PRP corporal ajută la îmbunătățirea texturii pielii, la vindecarea rănilor și la reducerea ridurilor și a liniilor fine. De asemenea, poate îmbunătăți aspectul cicatricilor, reduce apariția vergeturilor și a petelor solare și îmbunătăți aspectul general al tenului.

Este PRP corporal o procedură dureroasă?

În general, PRP corporal este o procedură nedureroasă, fiind folosit un anestezic local pentru confortul pacientului.

Cât durează recuperarea după PRP corporal?

Timpul de recuperare după PRP corporal poate varia de la persoană la persoană și depinde de zona tratată. În general, recuperarea poate dura între câteva zile și două săptămâni.

Cine poate face PRP corporal?

PRP corporal poate fi efectuat pe oricine care este interesat să își îmbunătățească aspectul pielii și a altor zone ale corpului. Cu toate acestea, există anumite contraindicații, cum ar fi obezitatea, afecțiuni neurologice, diabet sau tratamentul anticoagulant, care pot face procedura imposibilă sau periculoasă.

Terapii complementare

error: Continut protejat.