BUTT LIFT

Durata tratament

30 minute

Tip de anestezie

Topică / Injectabilă

Durere

minimă

Tehnică

Ac sau Canulă

Numar de tratamente

1-3 ședințe

Timp de recuperare

5-7 zile

despre BUTT LIFT

Terapia de butt lift cu acid hialuronic consta în injectarea unei cantități de acid hialuronic in fese pentru a le sculpta si a la contura. Acidul hialuronic este o substanta naturala care se găsește în mod obișnuit în tesuturile corpului și în special în piele, unde ajută la menținerea hidratarii si elasticitatii acesteia. Injectarea de acid hialuronic in fese poate fi folosită pentru a imbunatati volumul și forma anatomica fără a fi nevoie de proceduri chirurgicale invazive.

BENEFICII

Crește volumul feselor și le oferă un aspect mai plinizat și ferm.

Rehidratează pielea feselor și îmbunătățește elasticitatea și tonusul lor general.

Poate diminua aspectul de "coajă de portocală" și de alte probleme ale pielii feselor.

Îmbunătățește forma feselor, oferindu-le o conturare mai rotunjită și mai atrăgătoare.

Este o procedură minim invazivă, care presupune un timp scurt de recuperare și o reducere a riscului de efecte secundare.

PREȚ BUTT LIFT

De La 3000 Euro

întrebări frecvente

Ce este injectarea de acid hialuronic pentru remodelarea feselor?

Injectarea de acid hialuronic este un tratament estetic non-chirurgical care implică injectarea de acid hialuronic în fesele tale pentru a le ridica, a le umple și a le contura.

Este injectarea de acid hialuronic pentru remodelarea feselor sigură?

În general, injectarea de acid hialuronic pentru remodelarea feselor este considerată sigură, cu riscuri minime. Cu toate acestea, ca toate procedurile, există posibilitatea de reacții adverse, cum ar fi umflarea, vânătăile și durerea.

Cât timp durează efectul injectării de acid hialuronic pentru remodelarea feselor?

Durata efectului injectării de acid hialuronic pentru remodelarea feselor depinde de mai mulți factori, cum ar fi cantitatea l de acid hialuronic injectat,și rata de absorbție. În general, efectul durează între 12 și 24 luni.

Este necesară o perioadă de recuperare după injectarea de acid hialuronic pentru remodelarea feselor?

În general, nu este necesară o perioadă de recuperare extinsă după injectarea de acid hialuronic pentru remodelarea feselor. Cu toate acestea, medicul tău poate să-ți ceară să eviți exercițiile fizice intense și activitățile care pun presiune pe fese timp de câteva zile după procedură.

Există riscuri și complicații asociate cu injectarea de acid hialuronic pentru remodelarea feselor?

Ca orice procedură, există riscuri și complicații asociate cu injectarea de acid hialuronic pentru remodelarea feselor cum ar fi durerea, sensibilitatea crescută, umflarea și vânătăile. Este important să vorbești cu medicul tău despre acest lucru înainte de a alege să faci procedura.

Terapii complementare

error: Continut protejat.