MEZOTERAPIE LIPOLITICĂ

Durata tratament

30-40 minute

Tip de anestezie

Topică

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

4-6 ședințe

Timp de recuperare

Fără perioadă de recuperare

despre MEZOTERAPIA LIPOLITICĂ

mezoterapie lipolitica inainte si dupa
Mezoterapia lipolitică (lipoliza) este o tehnică minim invazivă și fără durere, prin care se dizolvă depozitele de grăsime. Cu ajutorul lipolizei pot fi eliminate chiar și micile depozite de grăsime care nu pot fi eliminate prin sport sau prin dietă. 
Terapia constă în folosirea unor cocktail-uri de substanțe care se injectează cu ajutorul unor ace foarte fine în zonele dorite pentru topirea grăsimilor. 
Mezoterapia este, de asemenea, una dintre cele mai eficiente proceduri împotriva celulitei. Aspectul celulitei este diminuat într-o proporție foarte mare, depozitele de grăsime fiind „topite”.
mezoterapie lipolitica inainte si dupa

BENEFICII

Tratamentul este ușor, disconfort minim, fără perioada de recuperare, va puteti relua activitatea imediat.

Este o tehnică minim invazivă.

Rezultate rapide - pentru unele persoane, rezultatele pot fi vizibile în câteva săptămâni de la efectuarea procedurii.

Îmbunătățirea aspectului pielii - prin stimularea colagenului și elastinei, mezoterapia lipolitică poate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii și la reducerea celulitei.

Reducerea cantității de grăsime - prin injectarea de substanțe active, mezoterapia lipolitică poate ajuta la descompunerea celulelor grase și la reducerea cantității de grăsime din anumite zone ale corpului.

PREȚ MEZOTERAPIE LIPOLITICĂ

De La 300 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cât timp durează efectul mezoterapiei lipolitice?

Efectul mezoterapiei lipolitice poate dura între șase luni și un an, dar acest lucru depinde de pacient și de stilul lor de viață. Dacă pacientul adoptă un stil de viață sănătos și echilibrat, efectul mezoterapiei lipolitice poate să dureze mai mult.

Cât timp durează procedura de mezoterapie lipolitică?

Procedura de mezoterapie lipolitică durează, de obicei, între 30 și 40 de minute, în funcție de zona corpului care va fi tratată.

Este mezoterapia lipolitică dureroasă?

Procedura poate fi ușor dureroasă, dar majoritatea medicilor utilizează anestezie locală sau alte tehnici de reducere a durerii pentru a reduce disconfortul.

Care sunt riscurile și efectele secundare ale mezoterapiei lipolitice?

Mezoterapia lipolitică poate cauza reacții adverse precum inflamație, durere, iritație și umflături în zona tratată. Cu toate acestea, riscurile sunt minime și efectele secundare sunt temporare și rare.

Cine este un candidat potrivit pentru mezoterapia lipolitică?

Candidații potriviți pentru mezoterapia lipolitică sunt persoanele cu depozite de grăsime localizate care nu pot fi eliminate printr-o dietă și exerciții fizice regulate. Persoanele care suferă de boli de piele sau infecții nu sunt candidați potriviți pentru această procedură. De asemenea, femeile însărcinate sau care alăptează nu ar trebui să se supună mezoterapiei lipolitice.

Terapii complementare

error: Continut protejat.