Stimulate Body Therapy

Durata tratament

20-30 minute

Tip de anestezie

Nu este necesară

Durere

Disconfort minim

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

3-5 ședințe

Timp de recuperare

3 - 14 zile

despre Stimulate Body Therapy

Stimulate Body Therapy reprezintă o abordare inovatoare pentru strângerea pielii și remodelarea țesuturilor.  Cu o concentrare excepțională de acid hialuronic, acest tratament oferă o experiență ce îmbunătățește textura, elasticitatea și hidratarea pielii, oferind un efect imediat de tonifiere. Tehnologia sa avansată de acid hialuronic stimulează producția naturală de colagen și elastină, pentru a redobândi fermitatea și strălucirea pielii.

Stimulate therapy body inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

BENEFICII

Tratează laxitatea pielii

Hidratează în profunzime

Tonifiere și conturare

Procedura non invazivă

PREȚ Stimulate Body Therapy

De La 350 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cum funcționează Stimulate body therapy în tratarea laxității pielii și cum contribuie la remodelarea țesuturilor?

Stimulate Body therapy acționează prin intermediul unei tehnologii avansate de acid hialuronic stabilizat, care contribuie la strângerea pielii și remodelarea țesuturilor. Acest tratament injectabil are un dublu efect: hidratează profund pielea și stimulează producția naturală de colagen și elastină, esențiale pentru fermitate și tonus.

Ce face ca Stimulate Body Therapy să fie diferit față de alte tratamente pentru fermitatea pielii?

Stimulate Body Therapy se diferențiază prin concentrarea excepțională de acid hialuronic și prin abordarea sa inovatoare pentru îmbunătățirea pielii. Efectul său de strângere imediată și abilitatea de a stimula producția naturală de colagen și elastină îl diferențiază ca o soluție eficientă și durabilă pentru revitalizarea pielii corpului.

Cum funcționează tehnologia "bioremodelării" în cadrul tratamentului și cum stimulează producția naturală de colagen și elastină?

Tehnologia “bioremodelării” utilizată în tratamentul Stimulate Body Therapy se bazează pe acidul hialuronic stabilizat. Acesta stimulează producția naturală de colagen și elastină în piele, contribuind la creșterea fermității și elasticității acesteia în mod treptat. Prin abordarea aceasta, tratamentul facilitează refacerea țesuturilor și redă pielii un aspect revitalizat și redefinit.

Terapii complementare

error: Continut protejat.