TOXINĂ BOTULINICĂ
HIPERHIDROZĂ
Durata tratament
30-40 minute
Tip de anestezie
Topică
Durere
minimă
Tehnică
Ac
Numar de tratamente
1 ședință
Timp de recuperare
Fără timp de recuperare
despre TOXINA BOTULINICĂ
HIPERHIDROZĂ
Procedura este foarte simplă și constă în injectarea cu toxina botulinică în glandele sudoripare. Tratamentul funcționează prin blocarea impulsurilor nervoase care joacă un rol major în producerea transpirației. Tratamentul poate fi administrat inclusiv axilelor, mâinilor, picioarelor și frunții.
BENEFICII
Reducerea transpirației excesive: Toxina botulinică blochează semnalele nervoase care activează glandele sudoripare, ceea ce duce la reducerea semnificativă a cantității de sudoare eliminată.
Creșterea confortului: Pentru persoanele care suferă de hiperhidroză, transpirația excesivă poate deveni stânjenitoare și poate afecta încrederea de sine. Injectarea de toxina botulinică reduce cantitatea de sudoare, oferind astfel un confort mai mare.
Ameliorarea mirosului neplăcut: Transpirația excesivă poate duce la mirosuri neplăcute, iar reducerea cantității de sudoare ajută la eliminarea acestei probleme.
Rezultate rapide: Rezultatele sunt vizibile la scurt timp după injectare și pot dura până la 6-12 luni.
Procedură nedureroasă: Procedura este adesea foarte simplă și nedureroasă, deoarece se efectuează cu ajutorul unor ace foarte fine.
PREȚ TOXINĂ BOTULINICĂ HIPERHIDROZĂ
De La 650 Euro / Ședință
întrebări frecvente
Cum acționează toxina botulinică asupra transpirației excesive?
Toxina botulinică blochează temporar activitatea glandelor sudoripare, prin întreruperea comunicării acestora cu impulsurile nervoase, rezultatul fiind reducerea semnificativă a cantității de transpirație produsă de către acestea.
Ce presupune tratamentul cu toxina botulinică pentru hiperhidroza ?
Procedura presupune injectarea cu un ac foarte fin a toxinei botulinice la nivelul glandelor care secretă transpirație în abundență. Tehnica presupune multiple injectări, în funcție de suprafața afectată iar metodele de anestezie locală sunt adaptate în funcție de toleranța la durere a fiecărui pacient.
Care sunt contraindicațiile acestei proceduri?
Această procedură este contraindicată pentru:
- Pacientele gravide sau care alăptează
- Alergie la toxina botulinică
- Infecție locală
- Pacienți care suferă de scleroză laterală amiotrofică, miastenia gravis, sindrom Easton-Lambert
- Tratament cu antibiotice aminoglicozidice (Kanamicina, Amikacina, Tobramicina, Gentamicina, Streptomicina, Neomicina, Sisomicina, Dibekacina) sau Tetracicline.