TOXINĂ BOTULINICĂ
TRAPEZ/GAMBE

Durata tratament

30-40 minute

Tip de anestezie

Topică

Durere

minimă

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1 ședință

Timp de recuperare

Fără timp de recuperare

despre toxina BOTULINICĂ
TRAPEZ/GAMBE

TOXINA BOTULINICA – TRAPEZ – Injectarea toxinei botulinice în mușchii trapezi poate ajuta la relaxarea acestora și la reducerea tensiunii musculare, care poate cauza dureri de spate sau de gât. TOXINA BOTULINICA – GAMBE Pentru subtierea gambelor voluminoase, din cauza muschilor, se pot folosi injecțiile cu toxina botulinica care au scopul de a relaxa muschii și de subția local. După injectare, toxina botulinică acționează și relaxează mușchii. Toxina botulinică este un tratament popular în special pentru persoanele care doresc să scape de aspectul inestetic al gambei, precum și pentru ceilalți care suferă de probleme de sănătate, cum ar fi crampe musculare și spasme.

BENEFICII

Relaxarea musculaturii - Toxina botulinică poate ajuta la relaxarea mușchilor trapezi, ceea ce poate reduce tensiunea și rigiditatea acestor mușchi.

Corectarea poziției corpului - Toxina botulinică poate ajuta la corectarea poziției corpului prin reducerea tensiunii musculare.

Reducerea durerii - Injectarea toxinei botulinice în trapezi poate ajuta la reducerea durerii de spate sau de gât, care poate fi cauzată de tensiunea excesivă a mușchilor.

Tratamentul crampelor musculare și a spasmei, întrucât toxina botulinică ajută la relaxarea mușchilor

Adăugarea stabilității și a echilibrului piciorului

Ameliorarea disconfortului asociat cu varicele prin încetinirea creșterii musculare și a tensiunii

PREȚ TOXINĂ BOTULINICĂ
TRAPEZ/GAMBE

De La 650 Euro / Ședință

întrebări frecvente

Cât timp durează să văd rezultatele tratamentului cu toxina botulinică la nivelul gambelor?

Durata efectului toxinei botulinice poate varia, dar, în medie, efectul tratamentului la nivelul gambelor poate dura între 3 și 6 luni.

Cât de sigur este tratamentul cu toxina botulinică pentru gambe?

Tratamentul cu toxina botulinică pentru gambe este considerat în general sigur atunci când este efectuat de către un medic calificat și într-un mediu adecvat.

Toxina botulinică este un medicament aprobate de FDA și utilizat de ani de zile în diverse tratamente medicale și cosmetice.

Terapii complementare

error: Continut protejat.