Tratamente faciale

Descoperă Tratamentele Faciale Profesionale

Contouring therapy inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

În clinica noastră, ne dedicăm să îți oferim cele mai eficiente și personalizate tratamente faciale, pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și frumusețea pielii. Cu o gamă variată de opțiuni, fiecare tratament este conceput pentru a-ți oferi rezultate vizibile și durabile. De la augmentarea facială pentru adăugarea de volum și restabilirea geometriei faciale, până la tratamentele care stimulează producția de colagen și elastină pentru îmbunătățirea texturii pielii, stergerea ridurilor, vă oferim cele mai recente și avansate tehnici și produse. 

Indiferent de necesitățile tale specifice, echipa noastră de specialiști îți va oferi cele mai bune soluții și îți va ghida fiecare pas pentru a obține rezultatele dorite.

Folosim doar cele mai avansate tehnologii și produse de înaltă calitate pentru a asigura că fiecare tratament este eficient și sigur pentru pielea ta. Descoperă cum poți îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii tale cu cele mai bune tratamente faciale disponibile în clinică noastră.

Pentru mai multe informații și pentru a programa un tratament, nu ezitați să ne contactați.

Contouring therapy inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Care sunt tratamentele faciale de care te poți bucura la DR. DELIA THIESS CLINIC?

Facetite Dr Delia Thiess Clinic

facetite

O revoluție în rejuvenarea facială, oferind beneficii comparabile cu un lifting facial chirurgical, dar fără cicatrici mari. Această tehnică inovatoare utilizează energie de radiofrecvență minim invazivă pentru a topi grăsimea și a strânge pielea lăsată.
De la 1800 Euro
Morpheus8 Dr Delia Thiess Clinic

morpheus8

Morpheus 8 este un tratament revoluționar pentru estetica facială și corporală. Această procedură inovatoare combină microneedlingul cu tehnologia radiofrecvenței pentru a remodela țesutul și a stimula producția de colagen.
De la 400 Euro / ședință
Lutronic eCO2 Dr Delia Thiess Clinic

laser eco2

Laserul ECO2 introduce o inovație remarcabilă în lumea esteticii medicale prin tehnologia CCT. Acest algoritm dirijează microundele laser într-un model pseudo-aleatoriu controlat, menținând o distanță maximă între razele secvențiale.
De la 400 Euro / ședință

lase md

LASE MD – un sistem revoluționar de cosmeceutică ce utilizează aparatul laser Thulium pentru a oferi tratamente de înaltă performanță pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății pielii.

De la 290 Euro / ședință
LifeViz Infinity PRO Dr Delia Thiess Clinic

lifeviz 3d

LifeViz® Infinity Pro, cu capacitatea sa de a furniza imagini detaliate și măsurători precise, aduce beneficii semnificative pentru domeniul medicinei estetice.

De la 150 Euro / ședință
Celluma Advanced Light Therapy | Dr Delia Thiess Clinic

CELLUMA LIGHT THERAPy

Terapia cu lumina LED Celluma Elite, acum disponibila la Dr Delia Thiess Clinic, revolutioneaza rutina de ingrijire a pielii, stimuleaza cresterea si regenerarea parului si trateaza diverse afectiuni dermatologice.
De la 50 Euro / ședință
tratament dermapen inainte si dupa

dermapen

Un tratament minim invaziv, avand la baza procesul de microneedling care conduce la producerea de microcanale la nivelul pielii. Astfel stimulează regenerarea naturală a pielii prin sinteza de colagen și elastină.
De la 250 Euro / ședință
Augmentare buze cu acid hialuronic inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Volumizare buze

Volumizarea buzelor cu acid hialuronic este o procedură minim invazivă ce îmbină precizia cu estetica. Prin utilizarea unei tehnici speciale de injectare, buzele devin voluminoase, senzuale și perfect conturate.
De la 380 Euro / ședință
Rinocorectie cu acid hialuronic inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Rinocorecție cu acid hialuronic

Rinocorectia nechirurgicală este perfectă pentru ajustări minore, rezultatele dorite fiind obținute prin injectarea cu precizie a acidului hialuronic în zona nazală.

De la 550 Euro / ședință
Augmentare pometi Dr Delia Thiess Clinic

Augmentare pomeți

Augmentarea pomeților este o procedură minim invazivă, care implică injectarea de acid hialuronic în zona obrajilor pentru a crea mai mult volum obtinăndu-se un aspect armonios. 

De la 400 Euro / ședință
Augmentare jawline mandibula inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Augmentare jawline

Augmentarea liniei mandibulare, sau “jawline”, este o procedură estetică non-invazivă care folosește fillere pe bază de acid hialuronic pentru a defini și modela conturul inferior al feței. 

De la 690 Euro / ședință
Augmentare cearcane Dr Delia Thiess Clinic

Augmentare cearcăne

Augmentarea cearcănelor, sau “tear through”, este o procedură estetică minim invazivă care implică injectarea de fillere pe bază de acid hialuronic în zona de sub ochi pentru a trata și îmbunătăți aspectul cearcănelor.
De la 400 Euro / ședință
Augmentare lob ureche Dr Delia Thiess Clinic

Augmentare lob ureche

Augmentarea lobilor urechii cu acid hialuronic este o procedură non-invazivă și rapidă, concepută pentru a îmbunătăți forma și volumul lobilor urechii.

De la 400 Euro / ședință
Youth therapy inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Youth therapy

Vă prezentăm terapia noastră exclusivă Youth Therapy – o combinație armonioasă de substanțe special concepute pentru față, decolteu, gât și pleoape, având ca țintă acele microriduri fine care nu pot fi corectate prin terapia cu botox.
De la 250 Euro / ședință
Umplere santuri nazogeniene inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Umplere șanțuri nazogeniene

Șanțurile nazolabiale (nazogeniene) se formează între obraz, aripa nazală și buze. Umplerea șanțurilor nasogeniene, este o procedură estetică ce utilizează fillere cu acid hialuronic pentru a atenua ridurile adânci care apar între nas și colțurile gurii.
De la 400 Euro / ședință
Contouring therapy inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Contouring therapy

Procedura vedeta in clinica noastra, este un tratament injectabil de remodelare a pielii cu bioremodelare care conține una dintre cele mai mari concentrații de AH de pe piață, special pentru persoanele a căror piele este lipsită de volum și elasticitate.
De la 350 Euro / ședință
TRATAMENT PRP DR DELIA THIESS CLINIC

PRP

PRP este cel mai modern tratament pentru regenerarea pielii, 100% natural și perfect biocompatibil. Tratamentul este minim invaziv, folosindu-ne doar de resursele propriului sânge pentru declanșarea procesului natural de întinerire a pielii.
De la 350 Euro / ședință
Augmentare barbie menton inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Augmentare menton

Este o procedură estetică minim invazivă care implică injectarea de fillere pe bază de acid hialuronic în zona bărbiei. Această procedură ajută la modificarea dimensiunii și formei bărbiei, având ca scop echilibrarea proporțiilor faciale.
De la 400 Euro / ședință
Toxină botulinică frunte inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Toxina botulinică frunte

Injectarea cu toxină botulinică este un tratament popular pentru estomparea ridurilor frunții. Procesul implică relaxarea mușchilor faciali prin injectarea unei cantități mici de neurotoxina, rezultând într-o piele mai netedă și tânără.
De la 180 Euro / ședință
Toxină botulinică glabela inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Toxina botulinică glabelă

Injectarea cu toxină botulinică în zona glabelară (dintre sprâncene) minimizează apariția ridurilor dintre sprâncene, rezultând o piele mai netedă și un aspect întinerit. 

De la 180 Euro / ședință
Toxină botulinică ochi (crow's feet) inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Toxina botulinică ochi

Injectarea cu toxină botulinică pentru eliminarea ridurilor din colțul ochilor (denumite și “ridurile labei gâștei”) este o metodă non-invazivă de netezire a pielii. Aceste riduri apar în urma contracțiilor musculare repetate din jurul ochilor.

De la 180 Euro / ședință
Toxină botulinică gummy smile inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Gummy smile

Corectarea “zâmbetului gingival” sau a expunerii excesive a țesutului gingival în timpul zâmbetului este o procedură estetică care se realizează cu ajutorul injecțiilor cu toxină botulinică. 

De la 200 Euro / ședință
Toxină botulinică maseteri slimming face inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Maseteri (Slimming face)

Acest tratament este folosit frecvent pentru gestionarea scrâșnirii dinților, reducerea tensiunii, durerii și strângerii maxilare, alinarea durerilor de cap, conturarea maxilarului pătrat și crearea unei forme faciale echilibrate.
De la 450 Euro / ședință
mezoterapie inainte si dupa

Mezoterapii

Mezoterapia este o procedură estetică minim invazivă ce presupune o serie de injecţii cu cocktailuri speciale cu aminoacizi, antioxidanţi, vitamine şi acid hialuronic la nivelul pielii.
De la 200 Euro / ședință
ridicare sprancene botox inainte si dupa

Ridicare sprâncene

Ridicarea sprâncenelor este o procedură nechirurgicală cu riscuri minime şi recuperare imediată. Procesul are ca efect relaxarea mușchilor care trag sprâncenele în jos, permițând astfel ridicarea lor și crearea unui aspect natural și odihnit.
De la 180 Euro / ședință
nose lift inainte si dupa

Nose lift

Tratamentul cu toxină botulinică pentru ridicarea vârfului nasului reprezintă o procedură estetică non-chirurgicală care poate remodela nasul pentru un aspect facial mai armonios și echilibrat.
De la 200 Euro / ședință
tratament lip lift botox inainte si dupa

Lip lift (smoker lines)

Este o procedură estetică non-chirurgicală subtilă, care abordează problemele legate de buzele superioare subțiri sau inferioare atunci când zâmbim. 

De la 180 Euro / ședință
tratament dimply chin inainte si dupa

Dimply chin

Procedura de tratament a bărbiei cu aspect “dimpled” sau “dimples” implică injectarea de toxină botulinică în mușchiul mentalis, responsabil pentru apariția micilor adâncituri sau cute pe bărbie.
De la 180 Euro / ședință
tratament acid polilactic fata inainte si dupa

SCULPTRA

SCULPTRA este un tratament revoluționar, bazat pe acid poli-L-lactic, un biostimulator unic de tip 1,, care stimulează producția de colagen, ajutând la regenerarea naturală a pielii și refacerea volumului facial pierdut.
De la 650 Euro / ședință

Aplatizare nări

Tratamentul oferă o opțiune minim invazivă pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul nasului. Procedura nu modifică structura osoasă, dar reduce extinderea nărilor și ridică vârful nasului, oferind impresia unui nas mai subțire.
De la 200 Euro / ședință

HIALURONIDAZĂ

Hialuronidaza este o enzimă care dizolvă acidul hialuronic, facilitând reabsorbția acestuia în cazul în care a fost injectat în exces, incorect sau neuniform. În funcție de cantitatea acidului hialuronic care trebuie îndepărtat, se stabilește doza necesară. 
De la 250 Euro / ședință

Platisma neck lift

Tratamentul cu toxină botulinică în zona platisma, mușchiul din partea frontală a gâtului, este o procedură estetică ce urmărește atenuarea benzilor verticale vizibile pe gât și uniformizarea liniilor de pe partea inferioară a feței, maxilarului și gâtului.
De la 280 Euro / ședință

Augmentare temporali

Procedura implică umplerea concavităților în zona templelor și ajută la reechilibrarea proporțiilor feței. Cu ajutorul acidului hialuronic, pielea este subtil ridicată, creând un efect de lifting ocular instantaneu.
De la 400 Euro / ședință

Linii marionete

Liniile marionete se formează de la colțurile gurii până la bărbie. Acestea sunt adesea accentuate atunci când zâmbim și pot deveni mai evidente odată cu înaintarea în vârstă, datorită pierderii elasticității pielii și a scăderii conținutului de colagen.
De la 400 Euro / ședință

Stimulate therapy

Terapia “Stimulate” reprezintă o procedură estetică foarte apreciată, care are ca scop îmbunătățirea calității pielii prin furnizarea directă a unor substanțe active la nivelul dermei și epidermei.
De la 400 Euro / ședință

Bunny lines

Tratamentul cu toxină botulinică a ridurilor de expresie care apar pe ambele părți ale nasului (Bunny Lines) este extrem de eficient. La fel ca multe tipuri de riduri de expresie, acestea sunt cauzate de repetarea anumitor expresii faciale sau grimase. 
De la 180 Euro / ședință

DAO (sad smile)

Procedura de ridicare a colțurilor buzelor este o tehnică estetică minim invazivă care implică injectarea de toxina botulinică în mușchiul Depressor Anguli Oris (DAO), un mușchi superficial care controlează mișcarea colțurilor gurii.
De la 180 Euro / ședință

SIGNATURE PACKAGES

Kim K package Dr Delia Thiess Clinic

Kim K - 5 ml de acid hialuronic

Acest pachet se numără printre cele mai solicitate tratamente disponibile în cadrul clinicii noastre, implicând utilizarea simultană a mai multor proceduri cu acid hialuronic personalizate pentru a echilibra trăsăturile fiecărui individ.
De la 1400 Euro / ședință
Kim K package Dr Delia Thiess Clinic

Kim K Plus - 7 ml de acid hialuronic

Planul poate include augmentarea pomeților, augmentarea cearcănelor, conturarea mandibulei si a bărbiei și estomparea santurilor nazolabiale, augmentarea temporalilor precum și augmentarea buzelor.
De la 1900 Euro / ședință
Face lifting - Bella H package inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Bella H - 6 ml de acid hialuronic

Acest pachet implică utilizarea concomitentă a mai multor proceduri cu acid hialuronic personalizate pentru a obține un rezultat perfect adaptat nevoilor fiecărui pacient. 

De la 1750 Euro / ședință
Facial Lifting acid hialuronic Dr Delia Thiess Clinic

Face Lifting

Această tehnică reprezintă soluția ideală pentru a șterge câțiva ani de pe chipul tău și îmbunătăți aspectul general al feței și a obține o rejuvenare facială totală utilizând 8 ml de acid hialuronic.
De la 2200 Euro / ședință
Facial lifting Plus 10 ml de acid hialuronic inainte si dupa | Dr Delia Thiess Clinic

Face Lifting plus

Această tehnică reprezintă soluția ideală pentru a șterge câțiva ani de pe chipul tău și îmbunătăți aspectul general al feței și a obține o rejuvenare facială totală utilizând 10 ml de acid hialuronic.
De la 2500 Euro / ședință
error: Continut protejat.