Augmentare cearcăne
(tear through)

Durata tratament

15-30 minute

Tip de anestezie

Topică dacă este necesară

Durere

Disconfort minim

Tehnică

Canulă

Numar de tratamente

1-3 ședințe

Timp de recuperare

3 - 14 zile

despre Augmentarea cearcănelor
(tear through)

Augmentarea cearcănelor, sau “tear through”, este o procedură estetică minim invazivă care implică injectarea de fillere pe bază de acid hialuronic în zona de sub ochi pentru a trata și îmbunătăți aspectul cearcănelor. Aceste zone pot fi cauzate de îmbătrânire, genetica, lipsa de somn, oboseală sau piele deshidratată. Rejuvenarea adânciturii lacrimale este un tratament estetic remarcabil, fără intervenție chirurgicală, destinat pacienților cu cearcăne sau adâncituri întunecate la nivelul pleoapelor inferioare. La nivelul pleoapei inferioare, slăbirea septului orbital și pierderea volumului țesutului moale în zona obrajilor (numită și “mijlocul feței”) tind să accentueze aspectul marginii osoase inferioare a orbitei, situată între pleoapa inferioară și obraz. Acest lucru duce, de asemenea, la apariția pungilor de grăsime la nivelul pleoapei inferioare, iar împreună acestea pot crea o umbră întunecată sau o adâncitură sub ochi. Aceasta poate conferi un aspect obosit si trist al întregii fete. Procedura constă în injectarea acidului hialuronic direct în zona de tratament, între linia genelor inferioare și obrazul superior. Acest lucru ajută la restabilirea volumului și elasticității zonei perioculare, reducerea ridurilor și a laxității, și la iluminarea zonei respective.

BENEFICII

Procedură minim invazivă: Nu este nevoie de intervenție chirurgicală

Recuperare Rapidă: După procedură, poți continua cu activitățile tale obișnuite, iar orice efecte secundare ușoare dispar în câteva zile.

Rezultate Imediate: Rezultatele sunt vizibile imediat după procedură.

Eliminarea cearcănelor: Fillerele pe bază de acid hialuronic pot umple și albi zona întunecată de sub ochi, dându-ți un aspect mai odihnit și luminos.

Restaurarea volumului: Procedura poate restabili volumul și elasticitatea zonei perioculare, reducând aspectul "obosit" sau "îmbătrânit" al ochilor.

Rejuvenare generală: Acidul hialuronic stimulează sinteza de colagen, având ca rezultat un aspect general mai tânăr și mai sănătos al feței.

PREȚ Augmentare cearcăne
(tear through)

De La 400 Euro / Ședință

*În funcție de cantitatea de HA folosită

întrebări frecvente

Când ar trebui să apelezi la această procedură?

Tratamentul de umplere a cearcănelor (fosei lacrimale=tear through) poate ajuta la reducerea dramatică a aspectului obosit și îmbătrânit și la îmbunătățirea conturului zonei din jurul ochilor. Zonele de sub ambii ochi sunt primele care arată semne de îmbătrânire sub forma pungilor de sub ochi sau cearcănelor. Prin injectarea acidului hialuronic în aceste zone volumul pierdut este restabilit, iar aspectul întunecat și adâncit al cearcănelor este redus.

Ce restricții avem după injectare?

  • Evităm exercițiile solicitante.
  • Evităm expunerea la temperaturi extreme si raze UV
  • Pentru a elimina riscul infecțiilor, evităm aplicarea machiajului in primele 24 h. 
  • Nu masăm intens fața, decât la indicația medicului. 
  • Evită călătoriile cu avionul, în primele 2 zile după injectare.

Cât de repede se văd rezultatele?

Rezultatele acestui tratament sunt imediate.

Este dureroasă injectarea acidului hialuronic?

Disconfortul este absent sau minim, deoarece folosim diferite tehnici pentru a nu resimți durerea.

Terapii complementare

error: Continut protejat.