Augmentare lob ureche

Durata tratament

20-30 minute

Tip de anestezie

Topică

Durere

Disconfort minim

Tehnică

Ac

Numar de tratamente

1-2 ședințe

Timp de recuperare

3 - 14 zile

despre Augmentare lob ureche

Augmentarea lobilor urechii cu acid hialuronic este o procedură non-invazivă și rapidă, concepută pentru a îmbunătăți forma și volumul lobilor urechii. Acidul hialuronic, o substanță naturală găsită în corpul uman, este delicat injectat pentru a reda plinătatea și aspectul tineresc al lobilor urechii. Acest tratament subliniază eleganța naturală a feței, oferind în același timp un rezultat discret și armonios.

Augmentare lob ureche Dr Delia Thiess Clinic

BENEFICII

Efect Imediat și Durabil: După o singură sesiune, vei observa rezultate vizibile. Efectul durează luni de zile, fără a necesita întreținere constantă

Rezultate Naturale: Acidul hialuronic imită structura naturală a pielii, asigurând rezultate subtile și autentice.

Fără Dureri sau Timpi de Recuperare: Procedura este minim invazivă și în general nedureroasă. Nu necesită timp de recuperare, astfel încât te poți bucura imediat de noii tăi lobi ai urechilor.

Urechi rejuvenate

PREȚ Augmentare lob ureche

De La 400 Euro / Ședință

*În funcție de cantitatea de HA folosită

întrebări frecvente

Care este procedura de augmentare a lobilor urechii cu acid hialuronic?

Procedura de augmentare a lobilor urechii cu acid hialuronic implică injectarea delicată a acidului hialuronic în lobi pentru a adăuga plinătate și volum. Aceasta este o metodă non-invazivă care poate îmbunătăți aspectul lobilor urechii, subliniind frumusețea naturală a feței.

Cât timp durează rezultatele procedurii de augmentare a lobilor urechii?

Rezultatele procedurii de augmentare a lobilor urechii cu acid hialuronic sunt imediate și pot dura luni de zile. Durata exactă a rezultatelor poate varia de la persoană la persoană, dar în general, vei putea bucura de aspectul îmbunătățit al lobilor urechii fără a necesita întreținere constantă.

Este procedura de augmentare a lobilor urechii dureroasă?

Procedura de augmentare a lobilor urechii cu acid hialuronic este în general nedureroasă. Majoritatea pacienților simt doar o senzație ușoară de disconfort sau o senzație de înțepătură în timpul injectării.

Terapii complementare

error: Continut protejat.